Van havo naar mbo en nu de Hoge Hotelschool: Olivier’s reis in de horeca
De Helmondse Olivier is net afgestudeerd aan De Rooi Pannen in Tilburg, waar hij de opleiding Horecaondernemer/-manager (HOM) heeft afgerond. Inmiddels is hij...
De Helmondse Olivier is net afgestudeerd aan De Rooi Pannen in Tilburg, waar hij de opleiding Horecaondernemer/-manager (HOM) heeft afgerond. Inmiddels is hij...
Rick en Jessie ontmoetten elkaar 10 jaar geleden tijdens hun opleiding op De Rooi Pannen in Tilburg. Onlangs openden ze dan eindelijk hun eigen zaak ZOUT. Hoe ze...
Op vrijdag 20 september vond de eerste wedstrijdronde plaats van de Brabantse Meesterchef. Vmbo-leerlingen en mbo-studenten van verschillende horecascholen...
De Helmondse Olivier is net afgestudeerd aan De Rooi Pannen in Tilburg, waar hij de opleiding Horecaondernemer/-manager (HOM) heeft afgerond. Inmiddels is hij...
Rick en Jessie ontmoetten elkaar 10 jaar geleden tijdens hun opleiding op De Rooi Pannen in Tilburg. Onlangs openden ze dan eindelijk hun eigen zaak ZOUT. Hoe ze...
Op vrijdag 20 september vond de eerste wedstrijdronde plaats van de Brabantse Meesterchef. Vmbo-leerlingen en mbo-studenten van verschillende horecascholen...