Open avond

  • donderdag 7 maart 2024 17.00 – 20.00 uur

Op donderdag 7 maart kun je van 17.00 tot 20.00 uur kennismaken met onze scholen in Tilburg, Eindhoven en Breda. Bekijk het programma van onze vmbo's in Tilburg, Eindhoven of van onze acht mbo-scholen en meld je aan!

Dit kun je verwachten

Benieuwd wat de open avond inhoudt? Lees het hier.

Tilburg Vmbo

Bij het vmbo van De Rooi Pannen in Tilburg kan je diverse voorlichtingsrondes volgen. 

Voorlichting 1: beroepsgerichte keuzevakken 
Deze vakken zijn uniek. Hierdoor krijg je nóg meer praktijk en ben je dus nóg meer met je handen bezig.

Voorlichting 2: ondersteuning
Ook als het (even) niet vanzelf gaat op school, zijn wij er voor jou. We hebben verschillende vormen van ondersteuning, die er allemaal op gericht zijn om je zo goed mogelijk te begeleiden richting het behalen van je diploma. Op deze avond vertellen we meer over onze ondersteuning en kunnen jij en jouw ouders/verzorgers vragen stellen aan onze ondersteuningscoördinator en orthopedagoog.

Meld je via onderstaande button nu alvast aan voor de open avond van Tilburg Vmbo.

Aanmelden

Eindhoven Vmbo

Wat leuk dat je interesse hebt in het vmbo van De Rooi Pannen in Eindhoven! Op 7 maart verwelkomen we jou graag om al jouw vragen te beantwoorden en de sfeer te laten proeven op onze school.

Meld je via onderstaande button nu alvast aan voor de open avond.

Aanmelden

Mbo

De acht mbo-scholen van De Rooi Pannen in Tilburg, Eindhoven en Breda openen deze avond vol trots de deuren voor jou. Loop mee met een rondleiding, volg een voorlichtingspresentatie en krijg antwoord op al jouw vragen over ons praktijkgerichte onderwijs.

Meld je via onderstaande button nu alvast aan voor de open avond.

Aanmelden