Daarom kies je voor De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing

Zorg jij er altijd voor dat niemand iets tekortkomt? Ben jij op vakantie altijd degene die alles van A tot Z plant? Hou jij je graag bezig met sales, events of marketing? Of wil jij je werk straks van over de hele wereld kunnen uitvoeren? Bij De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing vind je de beste opleidingen voor de reis naar jouw toekomst.

Opleidingen

Echt meemaken

Dit was onze open dag van zondag 15 januari 2023! Wil jij De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing ook echt meemaken? Meld je dan aan voor een meeloopdag.

Kom kennismaken

Bij De Rooi Pannen vinden we hospitality als basishouding heel belangrijk. Wil jij dat stapje extra doen? Ben jij degene die alles goed wil regelen voor een ander? Leg jij anderen graag in de watten? Wij helpen jou maar wat graag om jouw aandacht, gastvrijheid en glimlach naar een volgend niveau te tillen.

Wil jij onderdeel worden van onze leeromgeving waar je waardevolle relaties opbouwt? In onze Tilburgse thuisbasis zorgen we voor een veilige plek, zodat jij je kan ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. Sterker nog, je maakt deel uit van een (h)echte community. Terwijl je jouw talenten in binnen- en buitenland ontdekt, dagen we jou en je medestudenten uit om het beste in jezelf naar boven te halen.

Lessen volgen op een school die er hetzelfde uitziet als je latere stage en toekomstige job? Met de moderne voorzieningen en apparatuur binnen De Rooi Pannen leer je precies waar je straks mee gaat werken!

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt gastvrij

Samen werken we niet alleen aan jouw resultaten, maar ook aan jouw beroepshouding. Leerlingen en studenten van De Rooi Pannen staan bekend als gastvrij, attent en zorgzaam. En hebben daarmee een streepje voor op de rest.