Medewerker marketing & communicatie

  • Niveau 4
  • BOL
  • 3 jaar

Jij wilt een nieuw concept in de markt zetten of een nieuwe doelgroep aanboren. Communiceren met en voor een bedrijf, zowel online via social media als offline via flyers of radiocommercials, vind je een uitdaging. Ben je creatief, nieuwsgierig en vernieuwend? Dan is dit de opleiding waar je naar op zoek bent.

Waar wacht je op!
Kom kennismaken of meld je aan

Kom kennismaken

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding werk je met andere studenten aan projecten die echt worden uitgevoerd! Er wordt aandacht besteed aan vakken zoals marketingcommunicatie, marketing en mediavorming. Naast die branchevakken zijn de moderne vreemde talen natuurlijk belangrijk. Als keuzedeel zijn er verschillende onderwerpen waar je uit kan kiezen bijvoorbeeld audiovisueel vormgeven, creating International experiences, media en journalistiek en ondernemerschap.

Van de havo naar het mbo?

Als jij een havodiploma op zak hebt en twijfelt over een directe overstap naar het hbo, dan is het maatwerktraject Creative Business misschien wel iets voor jou. Je behaalt zo twee diploma’s in vijf jaar: je mbo-diploma Medewerker marketing & communicatie bij De Rooi Pannen én je hbo-bachelor degree in Creative Business bij BUas. Iets voor jou? Meld je dan aan voor de opleiding Medewerker marketing & communicatie bij De Rooi Pannen. Tijdens je kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden voor maatwerk.

Meer weten over een maatwerktraject

Wat moet je nog meer weten?

Benodigde vooropleiding

Vmbo-diploma Kaderberoepsgerichte, Gemengde of Theoretische leerwe
• Overgangsbewijs havo 3 naar havo 4
• Overgangsbewijs havo 4 naar havo 5
• Een havodiploma*

*We onderzoeken bij de intake in hoeverre een maatwerktraject tot de mogelijkheden behoort.

Doorstroommogelijkheden

Met dit diploma kun je doorstromen naar een hbo-opleiding. In de meeste gevallen is dat een opleiding in een commercieel-economische (HEAO-CE) of communicatieve richting (Communicatie of Journalistiek). Ook de hbo-opleidingen International media & entertainment management, Communication & multimedia design, Advanced Business creation, Bedrijfskunde MER, DBC (Digital Business Concepts), SPECO (Sport en Media) en IEMES (International Event, Music and Entertainment Studies) zijn populaire vervolgopleidingen.

Kosten

Studenten van BOL-opleidingen, die op 1 augustus 2022 achttien jaar of ouder zijn, moeten lesgeld betalen volgens de les- en cursusgeldwet. Voor het schooljaar 2022-2023 is het lesgeld vastgesteld op € 1.239,-.

Geen schoolkosten

Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.

Studentenreisproduct

Je studentenreisproduct is een lening. Volg je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je een BOL-opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen tien jaar haalt. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over kortingsabonnementen in het openbaar vervoer.  
 

Minderjarige mbo-studenten

Als minderjarige mbo-student van een BOL-opleiding heb je nog geen recht op studiefinanciering, maar onder bepaalde voorwaarden wél op een studentenreisproduct. Je kunt dan doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van het gekozen abonnement, gratis reizen met het ov. Op duo.nl/mboreisproduct staan de voorwaarden voor het studentenreisproduct en hoe je het precies aanvraagt. 

Waar wacht je op! Kom kennismaken of meld je aan

Kom kennis maken