Daarom kies je voor De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving

Barst jij altijd van de creatieve ideeën? Bestaat jouw denkwereld uit kleuren, vormen, materialen en licht? Of wil jij gewoon gave reclames maken voor grote merken? Onze opleidingen zijn verbonden door een groot atelier in het midden van onze school, waar we jou voorbereiden op een mooi vormgegeven toekomst. 

In een veilige en vertrouwde omgeving ontdek jij waar jouw kracht en passie ligt. Oefenen en fouten maken zijn onderdeel van het leerproces. Want bij ons word je echt gezien, echt geholpen en echt gehoord. Want alleen als jij echt jezelf kan zijn, kun je het beste uit jezelf halen.

Je weet niet wat je ziet bij ons op school. Open ruimtes, overal werkbanken en de nieuwste apparatuur en faciliteiten. Vanuit deze inspirerende leeromgeving brengen wij toekomstgericht onderwijs naar de praktijk. We werken samen. Leren van elkaar en van de gepassioneerde docenten die jaren aan praktijkervaring meenemen. Bij ons vind je alles wat nodig is om jezelf voor te bereiden op een succesvolle loopbaan.

Je bent wat je maakt. Als student Vormgeving ontwikkel je niet alleen jouw eigen stijl om sterk werk te maken. Onze ervaren docenten helpen je vooral klantgericht te denken. Door je echt in te leven in de opdrachtgever, kun je zijn of haar verhaal vertellen met vernieuwende, creatieve oplossingen.

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt uitgerust

Onze lokalen staan vol met de modernste apparaten, machines en faciliteiten. Hier helpen we je om te werken met de spullen die je nu ook bij bedrijven vindt. Dat maakt ons goed uitgerust - zodat jij je optimaal kan voorbereiden.