Medewerker sign

  • Niveau 2
  • BOL
  • 2 jaar

Hoe laat je een winkel opvallen in een drukke winkelstraat? En hoe maak je de belettering op een auto zo goed mogelijk leesbaar? Als je het leuk vindt om hier een creatieve en originele oplossing voor te bedenken, dan is de opleiding Medewerker sign geschikt voor jou. Je leert hier met verschillende gereedschappen en materialen om te gaan en met ontwerpprogramma's te werken.

Waar wacht je op!

Kom kennismaken

Projecten

Binnen projectgestuurd onderwijs kom je door middel van theorie-, praktijk- en digitale vakken in aanraking met alle aspecten van Medewerker sign, zoals: 

  • Beletteren 
  • Signtechnologie 
  • Digitaal bewerken

Wat moet je nog meer weten?

Benodigde vooropleiding

Vmbo-diploma Basisberoepsgerichte leerweg

Doorstroommogelijkheden

Je kunt doorstromen naar de niveau 4-opleiding Signspecialist.

Kosten

Studenten van BOL-opleidingen, die op 1 augustus 2023 achttien jaar of ouder zijn, moeten lesgeld betalen volgens de les- en cursusgeldwet. Voor het schooljaar 2023-2024 is het lesgeld vastgesteld op € 1.357.

Geen schoolkosten

Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.

Studentenreisproduct

Je studentenreisproduct is een lening. Volg je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je een BOL-opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen tien jaar haalt. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over kortingsabonnementen in het openbaar vervoer.  

Minderjarige mbo-studenten

Als minderjarige mbo-student van een BOL-opleiding heb je nog geen recht op studiefinanciering, maar onder bepaalde voorwaarden wél op een studentenreisproduct. Je kunt dan doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van het gekozen abonnement, gratis reizen met het ov. Op duo.nl/mboreisproduct staan de voorwaarden voor het studentenreisproduct en hoe je het precies aanvraagt. 

Studie in cijfers


Toelichting

De Rooi Pannen heeft al decennialang een prima relatie met het lokale, regionale en zelfs (inter)nationale bedrijfsleven. Onze studenten profiteren daar volop van. Niet alleen vinden ze meestal snel een goed stageadres, maar ook creëert het voor hen prima baankansen na voltooiing van de opleiding. Met een beroepsgericht diploma van De Rooi Pannen zijn onze studenten niet alleen goed inzetbaar binnen hun eigen beroepsdeel, maar door hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding zijn ze ook breed inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Waar wacht je op?

Kom kennismaken