Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hele hoop over De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo. Maar er zijn nog wat dingen die we je willen vertellen. 
Bijvoorbeeld waar je onze school kan vinden en wat voor begeleiding we jou kunnen bieden. 

Onze locatie

De Rooi Pannen zit al meer dan veertig jaar op dezelfde plek aan de Kaakstraat in Eindhoven. Hier zitten twee mbo-scholen en natuurlijk ons vmbo. 

Best wel wat dus, op één campus. Maar doordat het vmbo een eigen gebouw en eigen schoolplein heeft, voelt het niet groot. Binnenkijken? Ga dan in de video met onze leerlingen mee.

We weten zeker dat je je snel thuis voelt bij onze kleinschalige school. Misschien blijf je na het vmbo zelfs wel plakken en leer je verder bij het mbo een deur verderop.

Zo kom je er

Kaakstraat 1
5623 AD Eindhoven

Routebeschrijving

Met de fiets

Kom jij op de fiets naar school? Op het schoolterrein aan de Kaakstraat is een fietsenstalling waar je je fiets kunt parkeren. Ook je scooter kan je hier kwijt.

Met het ov

Vanaf treinstation Eindhoven Centraal ben je met de bus in 5 minuten bij bushalte Europalaan. Vanaf daar steek je de straat over en loop je zo naar onze school. Check 9292.nl voor het reisadvies vanaf jouw huis.

Met de auto

Word je met de auto naar school gebracht? Dan kun je voor de deur uitstappen. Kom je naar de open dag? Bij De Rooi Pannen is een parkeerterrein waar je ouders gratis kunnen parkeren. 

De Rooi Pannen Echt betrokken

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want hier hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar het ondersteuningsteam. Bijvoorbeeld als je wat extra begeleiding nodig hebt. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Duik in onze documenten

Benieuwd naar hoe wij omgaan met:

  • toelatingsbeleid
  • ondersteuning
  • pesten
  • bruikleen van laptops
  • en meer?

Neem dan alvast een kijkje bij de informatie voor leerlingen en ouders voor onze belangrijke documenten.

Bekijk documenten
Een leerling van De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo in een klaslokaal
Echt ontdekken

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze leerlingen.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden

Waar wacht je op!

Kom kennismaken

Meld je aan