
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Voel jij je in de bediening als een vis in het water? En hou je ervan om niet alleen zelf gasten te verzorgen maar ook leiding te geven aan je collega's? Ga dan...
Leren koken op sterrenniveau. De opleiding Gespecialiseerd kok daagt je uit om van ieder gerecht iets bijzonders te maken. Word jij de nieuwe chef-kok van dat populaire toprestaurant? Het ene jaar is gericht op de koude/warme keuken en basisgastronomie en het andere jaar staat patisserie centraal. Daarnaast leren we je alles wat je nodig hebt om leiding te kunnen geven.
Bij de opleiding gespecialiseerd kok ga je aan de slag met het bedenken van nieuwe recepten of geef je een bestaand recept een eigen twist. Je leert verschillende vaktechnieken en gaat in de praktijk aan de slag in de keuken. Daarnaast krijg je de vakken rekenen, Nederlands, Engels, loopbaan en burgerschap en patisserie. Kies zelf waar jij meer over wilt leren met een keuzedeel. Bijvoorbeeld praktijkopleider, ondernemend gedrag of wijnkennis 2.
Met dit diploma kun je doorstromen naar een lerarenopleiding.
BBL-studenten krijgen als zij op 1 augustus 2023 achttien jaar of ouder zijn van school een factuur voor het te betalen cursusgeld. Voor niveau 1 en 2 bedraagt het cursusgeld € 270 per cursusjaar, voor niveau 3 en 4 is het cursusgeld € 654. Deze bedragen int de school voor het ministerie van OCW.
Geen schoolkosten
Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.
De Rooi Pannen heeft al decennialang een prima relatie met het lokale, regionale en zelfs (inter)nationale bedrijfsleven. Onze studenten profiteren daar volop van. Niet alleen vinden ze meestal snel een goed stageadres, maar ook creëert het voor hen prima baankansen na voltooiing van de opleiding. Met een beroepsgericht diploma van De Rooi Pannen zijn onze studenten niet alleen goed inzetbaar binnen hun eigen beroepsdeel, maar door hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding zijn ze ook breed inzetbaar op de arbeidsmarkt.
Voel jij je in de bediening als een vis in het water? En hou je ervan om niet alleen zelf gasten te verzorgen maar ook leiding te geven aan je collega's? Ga dan...
Ben jij op zoek naar een leidinggevende baan in de horeca met veel afwisseling? Werkt jouw enthousiasme aanstekelijk voor anderen binnen je team? En is het...
Je kunt je aanmelden voor deze opleiding via Centraal Aanmelden MBO (CAMBO). Je hebt daarvoor je DigiD nodig. Meer info over aanmelden vind je hier.
Selecteer hieronder in welke leerweg je de opleiding wilt volgen en meld je aan!