Cursus koken voor beginners
De cursus koken voor beginners is bestemd voor degenen die de grondbeginselen van het koken onder de knie willen krijgen om voor zichzelf of enkele gasten een kwalitatieve maaltijd op tafel te kunnen zetten. Per lesavond wordt een onderwerp behandeld zodat alles duidelijk en overzichtelijk blijft. Naar aanleiding van dit onderwerp worden diverse variaties gemaakt. De door jou bereide gerechten mag je mee naar huis nemen.
De cursus gaat door bij voldoende inschrijvingen.
Aanmelden
Heb jij interesse in deze opleiding maar is er op dit moment geen startdatum hierboven zichtbaar? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Maar wil je jouw interesse wel alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding:
Laat je gegevens alvast achter
Inhoud
Aan de hand van de in deze cursus aangeleerde technieken zijn de kennis en vaardigheden verder uit te breiden door zelf in de keuken te experimenteren of door middel van het volgen van een vervolgcursus of kookworkshop. Messen worden tijdens de lessen ter beschikking gesteld.
Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
- Trekken van bouillons
- Maken van gebonden soepen
- Aardappelgarnituren
- Groentebereidingen
- Vlees- en sausbereiding
- vis- en gevogeltebereiding
- Pasta’s en rijstgerechten
- Nagerechten
Studievoorwaarden
Kosten
450 euro (inclusief 21% btw), inclusief boekengeld (of in twee termijnen van 225 euro).
Certificatie
Certificaat De Rooi Pannen.
Toelatingseisen
Voor deelname aan de kookcursus in Tilburg (voor beginners) is geen vooropleiding vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.