Entreeopleiding horeca-assistent
Zie jij een baan in de horeca wel zitten? Tijdens de Entreeopleiding horeca-assistent leer je de basis van werken in een hotel, restaurant of café. Je gaat koken...
Experimenteer jij graag in de keuken? Maak jij het jouw gasten thuis graag naar de zin? Is het voor jou een sport om zoveel mogelijk borden tegelijk uit te serveren? Of vind je het te gek om zelfs van een doordeweeks diner een onvergetelijke avond te maken? Met de skills die je bij de opleidingen van De Rooi Pannen Eindhoven Horeca leert, word jij een kei in de horeca.
Kies jij voor een opleiding in de richting van gastvrijheid, keuken of horecamanagement?
Zie jij een baan in de horeca wel zitten? Tijdens de Entreeopleiding horeca-assistent leer je de basis van werken in een hotel, restaurant of café. Je gaat koken...
Maak jij makkelijk een praatje met mensen? En vind je het leuk om hapjes en drankjes te verzorgen voor bezoek thuis? Dan is de opleiding Gastheer/gastvrouw echt...
Samen met jouw team gasten van luxere horecazaken een onvergetelijke ervaring bezorgen? Ga dan voor de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw. Je leert...
Kan jij goed met mensen omgaan? En zie jij jezelf wel een team aansturen? Dan ben jij zeker geschikt voor de opleiding Leidinggevende bediening. Je leert hoe je...
Mogen ze jou ’s nachts wakker maken voor een lekker gerecht? En zie jij jezelf wel staan in de keuken van een eetcafé of restaurant? Kies dan voor de opleiding...
Voel jij je in de keuken helemaal in je element? En lijkt het jou wel wat om zelf menu’s te bedenken en deze samen met je team te bereiden? Met de opleiding...
Een passie voor koken? De opleiding Gespecialiseerd kok daagt je uit om van ieder gerecht iets bijzonders te maken. Je bedenkt nieuwe recepten en geeft een...
Werkt jouw enthousiasme aanstekelijk? En wil je gasten verwelkomen in jouw restaurant of hotel? Dan zit je goed bij de opleiding Horecaondernemer/-manager. Je...
Heb jij de havo afgerond en wil je in vijf jaar een mbo- én hbo-diploma behalen en daarna leidinggeven in de horeca? Ga dan voor het mhbo-traject...
In Zuidoost-Brabant, op nog geen dertig kilometer van Limburg, vormt onze Eindhovense school een plek waar Brabantse gezelligheid samensmelt met het bourgondische Limburg. Je wordt gezien door elkaar én door de enthousiaste docenten die je de fijne kneepjes en een liefde voor het vak bijbrengen. Hier krijg jij de smaak wel te pakken.
Al vanaf de eerste dag stap je bij ons midden in de praktijk. We hebben hiervoor dan ook alles in eigen huis: instructielokalen, onderwijsrestaurants en zelfs een eigen hotel. Maar ook stages buiten de deur vinden wij belangrijk. Met de praktijk centraal, bereiden we jou voor op de toekomst. Val jij even met je neus in de boter!
Wie door de gangen, de aula, de restaurants of de praktijklokalen wandelt, proeft het meteen: de passie van iedereen die jou het horeca-vak willen bijbrengen. Vol trots staan onze docenten en mentoren voor de klas, om jou de fijne kneepjes van het mooie vak te leren.
Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen.
Meld je nu aan en:
Op vrijdag 20 september vond de eerste wedstrijdronde plaats van de Brabantse Meesterchef. Vmbo-leerlingen en mbo-studenten van verschillende horecascholen...
Een jongeman die al op jonge leeftijd zijn weg vond in de wereld van de gastronomie en de horeca-industrie veroverde met zijn enorme passie en talent: dit is het...
In het hart van Eindhoven, een stad die bekend staat om zijn innovatie en technologie, vinden we een culinaire parel: Restaurant BUNKR. Dit is niet zomaar een...