Entreeopleiding horeca-assistent
Zie jij een baan in de horeca wel zitten? Tijdens de Entreeopleiding horeca-assistent leer je de basis van werken in een hotel, restaurant of café. Je gaat koken...
Kook jij thuis de sterren van de hemel? Vind je het leuk om gasten goed in de watten te leggen? Of sta jij straks achter de receptie van een groot hotel met een nog grotere glimlach? Met de vaardigheden die je leert bij een opleiding van De Rooi Pannen Breda Horeca kun je alle kanten op.
Kies jij voor een opleiding in de richting van gastvrijheid, keuken of horecamanagement?
Zie jij een baan in de horeca wel zitten? Tijdens de Entreeopleiding horeca-assistent leer je de basis van werken in een hotel, restaurant of café. Je gaat koken...
Maak jij makkelijk een praatje met mensen? En vind je het leuk om hapjes en drankjes te verzorgen voor bezoek thuis? Dan is de opleiding Gastheer/gastvrouw echt...
Samen met jouw team gasten van luxere horecazaken een onvergetelijke ervaring bezorgen? Ga dan voor de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw. Je leert...
Mogen ze jou ’s nachts wakker maken voor een lekker gerecht? En zie jij jezelf wel staan in de keuken van een eetcafé of restaurant? Kies dan voor de opleiding...
Voel jij je in de keuken helemaal in je element? En lijkt het jou wel wat om zelf menu’s te bedenken en deze samen met je team te bereiden? Met de opleiding...
Een passie voor koken? De opleiding Gespecialiseerd kok daagt je uit om van ieder gerecht iets bijzonders te maken. Je bedenkt nieuwe recepten en geeft een...
Werkt jouw enthousiasme aanstekelijk? En wil je gasten verwelkomen in jouw restaurant of hotel? Dan zit je goed bij de opleiding Horecaondernemer/-manager. Je...
Word jij enthousiast van het organiseren van een 21-diner of een ander feest? Van de uitnodiging en styling tot het maken en serveren van gerechtjes en cocktails?...
Heb jij de havo afgerond en wil je in vijf jaar een mbo- én hbo-diploma behalen en daarna leidinggeven in de horeca? Ga dan voor het mhbo-traject...
De Rooi Pannen staat voor praktijkgericht belevingsonderwijs. Dat betekent dat we hier veel dingen in huis hebben, speciaal in huis halen of buiten de deur zoeken. Zoals inspirerende excursies, gastdocenten, projecten of evenementen. Zo krijg je de theorie mee en komt de praktijk helemaal tot leven!
Een eeuwenoud schoolgebouw met de modernste faciliteiten. En dat op een steenworp afstand van het centrum van Breda. Vanuit onze eigen keukens, twee restaurants en misschien wel het mooiste hotel van Breda, ontvang je gasten die op zoek zijn naar een unieke horeca-ervaring.
Dat is leuk! In onze historische gebouwen kom je elkaar overal tegen. Studenten, docenten, gasten en opdrachtgevers uit het horecawerkveld. We praten met elkaar en delen ervaringen. Ouders en verzorgers worden ook nauw betrokken bij het leertraject, zodat we van elkaar weten hoe het gaat.
Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen.
Meld je nu aan en:
De 21-jarige Roosendaler Merlijne heeft duidelijke ambities. Met een diploma Kok, diploma Zelfstandig werkend kok en haar huidige opleiding voor Gespecialiseerd...
Na de havo startte Maxine met de pabo om lerares basisonderwijs te worden. Toen bleek dat deze opleiding niet bij haar paste, stopte ze met de opleiding en ging...
Dwaresa doet de opleiding Horecaondernemer/-manager en droomt al jaren over een eigen hotel. De combinatie van theorie en praktijk vindt ze het leukste. Lees...