Studiekeuzeavond

 • woensdag 29 mei 2024 17.00 – 20.00 uur
 • Wij helpen jou in de zoektocht naar een passende opleiding!

Het kiezen van je vervolgopleiding is niet altijd makkelijk. Er zijn enorm veel opleidingen en scholen om uit te kiezen, dus waar begin je? Hoe weet je wat het beste bij je past? Welke opleiding sluit aan bij waar jij goed in bent? Voor veel leerlingen (en hun ouders) is dit een zoektocht.

Bij De Rooi Pannen staat de leerling centraal. Het is onze missie om elke leerling te helpen de opleiding te vinden die perfect bij hem of haar past. We begrijpen dat het maken van een studiekeuze een belangrijke beslissing is die de toekomst kan vormgeven en om die reden is het essentieel om de juiste leerling op de juiste plek te krijgen.

Daarom houdt De Rooi Pannen op woensdag 29 mei, van 17.00 - 20.00 uur, een studiekeuzeavond. Speciaal voor studiekiezers die in augustus 2024 willen starten met een opleiding.

Waar wacht je op?

Meld je nu aan

Zo gaan we jou helpen

Op deze avond ben je welkom op onze locaties in Breda, Eindhoven en Tilburg voor:

 • Een adviesgesprekje met een decaan/studiekeuzeadviseur
  Voor studiekiezers kunnen verschillende opleidingen soms best op elkaar lijken en dus is het lastig inschatten welke opleiding voor jou de beste keus is. Onze decanen en studiekeuzeadviseurs kunnen met jou meedenken en adviseren welke opleiding het beste aansluit bij wat jij leuk vindt en zoekt.
   
 • Een online studiekeuzetest om inzicht te krijgen in jouw interesses
  Dankzij onze samenwerking met Fontys Hogeschool, beschikken wij over een op onderzoek gebaseerde studiekeuzetest. Deze test is niet zomaar een vragenlijst; het is een tool die ontworpen is om jouw unieke talenten en voorkeuren te matchen met de opleidingen die wij aanbieden. Door gebruik te maken van deze geavanceerde test, kunnen we samen ontdekken welke studierichting het beste aansluit bij jouw persoonlijke ambities en capaciteiten.
   
 • Al je vragen aan onze studenten en docenten
  Feiten over een opleiding zijn mooi, maar uiteindelijk wil je vast ook weten hoe het voelt, hoe je dag eruitziet, waar je stage kunt lopen etc. Aan wie kun je dat beter vragen dan aan studenten die nu de opleiding volgen. Of aan de docenten die er lesgeven. Vraag ze gerust het hemd van het lijf.
   
 • Een rondleiding door onze scholen
  Tot slot, je opleiding is meer dan alleen nieuwe kennis opdoen. Je gaat er veel tijd doorbrengen, nieuwe vrienden maken, nieuwe plekken ontdekken, etcetera. Kom dus vooral ook sfeer proeven en voelen hoe jij je bij ons voelt.

Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden

Mis deze kans niet om jouw pad naar een succesvolle toekomst te ontdekken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze studiekeuzeavond!

Claim hieronder jouw gratis toegangsticket.

Aanmelden

Vragen?

Heb jij vragen over onze studiekeuzeavond? Laat het ons vooral weten! Je kunt je vraag hier stellen. We geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag of vragen.