Docent Engels

 • De Rooi Pannen Breda Horeca, Breda

Het maken van een omschrijving op een menukaart in het Engels of aan de slag met een marketingopdracht voor een Engelstalige opdrachtgever. Jij draait jouw hand er niet voor om! Ben jij onze nieuwe docent Engels die taal integreert in de beroepscontext? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Als docent Engels ben je verantwoordelijk voor het vak binnen alle opleidingen (niveau 2 tot en met niveau 4) en ben je samen met collega’s kartrekker om de nieuwste ontwikkelingen daar waar mogelijk in te bouwen in het curriculum. Uiteraard maak je het curriculum op maat binnen de exameneisen van het vak op zich en onderhoud je contact met alle praktijkrichtingen om het vak zoveel mogelijk onderdeel te maken van de praktijk(ervaring).

Want op onze school ben je veel meer dan een gewone docent Engels. Praktijkgericht onderwijs en ondernemende leerlingen zijn namelijk pijlers waarop het onderwijs van De Rooi Pannen rust. Als docent geef jij daar op een enthousiaste wijze invulling aan en je krijgt ook de ruimte om hierin het voortouw te nemen als het gaat om onderwijsontwikkeling. Of de studenten nu hun product in het Engels pitchen of gaan aan de slag gaan met het opstellen van een marketingplan voor een Engelstalige opdrachtgever, het is aan jou om het onderwijs zo goed mogelijk te integreren met de praktijk binnen de detailhandel en/of de commerciële omgeving.

Daarnaast is iedere docent op onze school mentor en stagebegeleider. Als mentor begeleid en coach je jouw klas in zowel de theoretische opleiding als ook tijdens BPV-periodes in de opleiding. Ook heeft het team een palet aan andere taken waarvoor een docent naast de lesgevende taak opteert en ingezet wordt. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid. Natuurlijk heb je een buddy, maar daarnaast word je ook (verder) geschoold in activerende werkvormen en word je begeleid in je mentoraat.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Je kunnen inleven in de belevingswereld van een mbo-student;
 • Praktijkgericht lesmateriaal ontwikkelen. Hierin vertaal je nieuwe trends en ontwikkelingen met praktijkvoorbeelden naar het niveau van onze studenten;
 • Creatief, positief ingesteld en flexibel zijn, zowel in de uitvoering van jouw taak als in de tijd;
 • Onderschrijven waar De Rooi Pannen voor staat. Dit hebben we uitgebreid beschreven in onze kernwaarden en pijlers.

Dit breng je mee

 • Een tweedegraadsbevoegdheid voor het vak Engels of je bent studerend hiervoor;
 • Ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal naast de gebruikte methode is een pré;
 • Een flinke portie leergierigheid en de mogelijkheid om te reflecteren;
 • Een echte teamspeler, waarbij jij graag het initiatief neemt en nieuwe dingen uitprobeert;
 • In het schooljaar 2024-2025 ben je voor 0,3-0,5 fte beschikbaar.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar René van den Nieuwelaar is voldoende.René is adjunct-directeur bij Breda Horeca en te bereiken via 06 12307587

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 7 mei 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan René van den Nieuwelaar. De gesprekken vinden plaats in week 20.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Engels

 • De Rooi Pannen Breda Horeca
FTE
0,5
Functieschaal
LB cao mbo
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
7 mei 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Dick van Herp

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Breda Horeca

d.v.herp@derooipannen.nl