Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hoop over De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing, maar dit willen we je nog meer vertellen over ons onderwijs.

Echt leren

Hier draait alles om echt leren. En dan vooral leren om het beste uit jezelf te halen. Tijdens jouw tijd bij De Rooi Pannen staan wij voor je klaar om jou voor te bereiden op de beroepspraktijk en maatschappij. Of op verder studeren binnen of buiten De Rooi Pannen natuurlijk. Hoe we dat doen?

Leren op school

Onze school is kleinschalig, maar wél groots in praktijkgericht onderwijs. Welke opleiding jij ook kiest: de handen gaan hier op school uit de mouwen. 

Zo is de moderne praktijkruimte Work in Progress ingericht als kantoor waar jij aan de slag gaat. Je kunt hier werken, overleggen, vergaderen, telefoneren en opdrachtgevers te woord staan. Kortom, alles waar je mee te maken krijgt in het bedrijfsleven. Ook hebben we op school een gymzaal met klimwand.

Alles wat je leert tijdens de lessen, pas je zo direct toe in de praktijk. Gewoon hier op school!

Studenten van De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing

En op stage

En natuurlijk ga je ook op stage, in binnen- óf buitenland. Waar? Misschien wel bij een vakantiepark, touroperator, reisbureau, hotel of evenementenorganisatie

Benieuwd waar studenten van onze verschillende opleidingen op stage gaan? Bij de opleidingen lees je hier mee over. 

Zo'n stage is dé manier om te proeven van de praktijk buiten onze deuren. En als de stage jou en je stagebedrijf goed bevallen, heb je misschien wel meteen je eerste echte baan te pakken.

Studenten van De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing op stage

Stagebedrijf?

Heb jij onze studenten zo'n jaloersmakende stageplek te bieden? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze studenten bij jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan. 

Stageplaats aanbieden

De Rooi Pannen echt betrokken

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar een decaan of zorgcoördinator. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Volg ons op social media

En ontdek hoe echt leren kan zijn bij De Rooi Pannen. Via onderstaande knop kom je bij de officiële socialmedia-pagina uit van De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing. 

Instagram 

Facebook 

LinkedIn

Ontdek meer

Bij De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing zijn de opleidingen onderverdeeld in drie richtingen. Ontdek in welke richting jij interesse hebt, welke kant je daarmee op kan en welke opleidingen daarbij passen. 

Dit zijn onze richtingen