Stage lopen Eindhoven TLM

Onze school is kleinschalig, maar wél groots in praktijkgericht onderwijs. Welke opleiding jij ook kiest: de handen gaan uit de mouwen. Bij ons op school, en op jaloersmakende stageplekken in binnen-en buitenland. Dit is wat op stage gaan betekent bij De Rooi Pannen.

Naast de praktijk op school volg je beroepspraktijkvorming (stage). Tijdens je stage breng je alles wat je op school hebt geleerd in de praktijk. Doordat De Rooi Pannen al jarenlang uitstekende contacten onderhoudt met het bedrijfsleven in binnen- en buitenland heb je een ruime keuze aan stageplaatsen. Voor veel buitenlandstages geldt echter wel een minimum leeftijd van achttien jaar. De stageperiodes zijn meestal onvergetelijk en veel van onze geslaagden vinden een baan bij het bedrijf waar ze stage liepen. 

Een greep uit de stagebedrijven: Landal, Efteling, VakantieXperts, Optisport, Roompot, RCN Vakantieparken, Voltage Tilburg, Joepie Speelparadijs, Top Recreatie, Hotel New York, Club Pelikaan, Disma, Kras, Eindhoven Airport, ANWB, Centerparcs, Toverland.

Erkend leerbedrijf

Je draait mee in een bedrijf of organisatie, voert daar verschillende opdrachten uit en schrijft een plan om een bepaald vraagstuk van het bedrijf op te lossen. De bedrijven of organisaties moeten altijd gecertificeerd zijn door Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (www.s-bb.nl). Dit betekent dat zij een erkend leerbedrijf zijn en in staat zijn om de student goed te begeleiden.

Stage in het buitenland

In het tweede leerjaar ga je een trimester op stage waarbij je vooral een meeloop/-werkstage hebt. In leerjaar drie is je afstudeerstage gepland.

Veel studenten kiezen ervoor om hun stage in hun woonplaats te doen, maar je kunt er ook voor kiezen om naar het buitenland te gaan. Zo zijn er goede contacten met bedrijven in onder andere Engeland, Griekenland, Spanje en Oostenrijk waar jaarlijks een aantal studenten naartoe gaat voor de tweedejaarsstage. Door middel van een selectieprocedure bepaalt de school wie er naar het buitenland mag.

Stagebedrijf?

Heb jij onze studenten zo'n jaloersmakende stageplek te bieden? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze studenten bij jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan. 

Stageplaats aanbieden