Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hoop over De Rooi Pannen Tilburg Horeca, maar dit willen we je nog meer vertellen over ons onderwijs.

Echt leren

Hier draait alles om echt leren. En dan vooral leren om het beste uit jezelf te halen. Tijdens jouw tijd bij De Rooi Pannen staan wij voor je klaar om jou voor te bereiden op de beroepspraktijk en maatschappij. Of op verder studeren binnen of buiten De Rooi Pannen natuurlijk. Hoe we dat doen?

Leren op school

Bij ons is leren niet net echt, maar écht echt. In het onderwijshotel bij ons op school verwelkom je echte gasten. Alles wat je leert, pas je zo direct toe in de praktijk. 

  • 19 hotelkamers, een aantal daarvan zijn ingericht door bekende hotelketens zoals Mercure en Van der Valk. 
  • 6 restaurants: van een casual pop-uprestaurant tot een fine dining restaurant met studenten strak in het pak. 
  • 3 vergaderzalen en een boardroom waarin studenten voor een tot in de puntjes verzorgde zakelijke bijeenkomst zorgen.
Ontdek het onderwijshotel
Studenten van De Rooi Pannen Tilburg Horeca

En op stage

En natuurlijk ga je ook op stage, in binnen- óf buitenland. Waar? Misschien wel bij een hotel, restaurant of café in Nederland of bij één van onze stagebedrijven in het buitenland. We hebben contacten in diverse landen van België tot Amerika of Dubai. 

Benieuwd waar studenten van onze verschillende opleidingen op stage gaan? Bij de opleidingen lees je hier mee over. 

Zo'n stage is dé manier om te proeven van de praktijk buiten onze deuren. En als de stage jou en je stagebedrijf goed bevallen, heb je misschien wel meteen je eerste echte baan te pakken.

Een student van De Rooi Pannen Tilburg Horeca op stage

Stagebedrijf?

Heb jij onze studenten zo'n jaloersmakende stageplek te bieden? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze studenten bij jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan. 

Stageplaats aanbieden

De Rooi Pannen echt betrokken

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar een decaan of zorgcoördinator. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Van havo naar mbo?

Echt doen!

De beste start op het hbo en bij jouw toekomstige baan? Die maak jij misschien wel op het mbo. Bij ons doe je een bak aan praktijkervaring op. Ook leg je een stevige basis als het gaat om zelfstandig werken. Met jouw havodiploma of overgangsbewijs van havo 3 naar 4 of hoger kun je verschillende kanten op. Vaak kun je versneld een mbo-diploma scoren. Ook bieden we in samenwerking met Breda University of Applied Sciences (BUas) twee unieke mhbo-trajecten aan. Hiermee haal je in vijf jaar zowel je mbo- als hbo-diploma.

Bekijk de mogelijkheden

Studenten van De Rooi Pannen in overleg met elkaar