Zo echt kan leren zijn

Bij De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving vind je een grote atelierruimte met allerlei materialen en gereedschappen waar je tijdens en buiten de lessen kunt werken. Studenten van verschillende opleidingen werken tegelijk in deze ruimte, zodat je elkaar kunt inspireren en stimuleren. Onze docenten en instructeurs volgen en begeleiden het leerproces.

In elk leerjaar word je een week ingezet in het magazijn, de atelierruimte en de praktijkruimtes. Tijdens deze functieweek voer je met een klein team allerlei voorkomende werkzaamheden uit. Een belangrijk deel van het werk bestaat uit het uitlenen van materialen en gereedschappen. Ook doe je bestellingen en ruim je werkruimtes op. 

Sign Company is een interne leeromgeving van de opleiding Signspecialist. Binnen deze realistische praktijkomgeving werk je aan allerlei opdrachten om vaardigheden te trainen. Je leert om te overleggen met opdrachtgevers, om ontwerpen te maken en om projecten te begeleiden. Ook stuur je medestudenten van de opleiding Medewerker sign aan die de producten vervaardigen.