Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hoop over De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving, maar dit willen we je nog meer vertellen over ons onderwijs.

Echt leren

Hier draait alles om echt leren. En dan vooral leren om het beste uit jezelf te halen. Tijdens jouw tijd bij De Rooi Pannen staan wij voor je klaar om jou voor te bereiden op de beroepspraktijk en maatschappij. Of op verder studeren binnen of buiten De Rooi Pannen natuurlijk. Hoe we dat doen?

Leren op school

Onze school is kleinschalig, maar wél groots in praktijkgericht onderwijs. Welke opleiding jij ook kiest: de handen gaan hier op school uit de mouwen. 

We hebben op school een atelier waar je aan jouw projecten werkt, etalages die je kunt aankleden en een designbedrijf dat opdrachten van echte opdrachtgevers uitvoert. Van een bedrijfsbusje beplakken tot kleding bedrukken. 

Alles wat je leert tijdens de lessen, pas je zo direct toe in de praktijk. Gewoon hier op school! 

Een student aan het etaleren bij De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving

En op stage

Natuurlijk ga jij ook op stage, in binnen- of buitenland. Waar? Misschien wel bij de Efteling, winkels als H&M en de Bijenkorf of signbedrijven als Kleefkracht en Q Signing. 

Tijdens je stage ga jij de kennis, vaardigheden en beroepshouding die je tijdens je opleiding opdoet nog verder ontwikkelen. Zo ben jij na je opleiding helemaal klaar voor een baan in de vormgeving.

En als de stage jou én je stagebedrijf goed bevalt, heb je misschien wel meteen je eerste echte baan te pakken.

Studenten van De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving op hun stageadres

Stagebedrijf?

Heb jij onze studenten zo'n jaloersmakende stageplek te bieden? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze studenten bij jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan. 

Stageplaats aanbieden

De Rooi Pannen echt betrokken

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar een decaan of zorgcoördinator. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.