Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hoop over De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen, maar dit willen we je nog meer vertellen over ons onderwijs.

Start met het basisjaar

Bij veel van onze opleidingen start je in hetzelfde basisjaar. Zo leg je een stevige basis, voordat jij je gaat specialiseren. Je krijgt les in marketing, trends en ontwikkelingen, sales, maatschappelijk verantwoord ondernemen en meer. Ook ga je op stage. 

Aan het einde van het eerste jaar kies je in welke richting jij verder wil. Het basisjaar geldt voor de opleidingen Commercieel medewerker, International business, Junior accountmanager, Junior manager groothandel en Ondernemer handel.

Echt leren

Hier draait alles om echt leren. En dan vooral leren om het beste uit jezelf te halen. Tijdens jouw tijd bij De Rooi Pannen staan wij voor je klaar om jou voor te bereiden op de beroepspraktijk en maatschappij. Of op verder studeren binnen of buiten De Rooi Pannen natuurlijk. Hoe we dat doen?

Leren op school

Bij ons is leren niet net echt, maar écht echt. Jij gaat aan de slag in ons eigen winkelcentrum. In brasserie Rood en winkels zoals supermarkt PLUS, DA en The Read Shop verwelkom je echte gasten. Hier is ook een business center gevestigd waar je commerciële ervaring opdoet bijvoorbeeld met sales- en binnendienstactiviteiten voor echte opdrachtgevers. Daarnaast doe je ervaring op in het onderhouden van een webwinkel. Alles wat je leert tijdens de lessen, pas je zo direct toe in de praktijk.

Ontdek het onderwijswinkelcentrum
Studenten van De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen op school

En op stage

En natuurlijk ga je ook op stage, in binnen- óf buitenland. Waar? Misschien wel bij een winkel, supermarkt, groothandel, marketingbureau, uitzendorganisatie of dienstverlenend bedrijf. De Rooi Pannen heeft in de omgeving van Tilburg een goede naam en veel contacten bij bedrijven.

Benieuwd waar studenten van de verschillende opleidingen op stage gaan? Bij de opleidingen lees je hier mee over. 

Zo'n stage is dé manier om te proeven van de praktijk buiten onze deuren. En als de stage jou én je stagebedrijf goed bevalt, heb je misschien wel meteen je eerste echte baan te pakken.

 

Drie studenten van De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen op hun stageadres

Stagebedrijf?

Heb jij onze studenten zo'n jaloersmakende stageplek te bieden? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze studenten bij jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan. 

Stageplaats aanbieden

De Rooi Pannen echt betrokken

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar een decaan of zorgcoördinator. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Van havo naar mbo?

Echt doen!

De beste start op het hbo en bij jouw toekomstige baan? Die maak jij misschien wel op het mbo. Bij ons doe je een bak aan praktijkervaring op. Ook leg je een stevige basis als het gaat om zelfstandig werken. Met jouw havodiploma of overgangsbewijs van havo 3 naar 4 of hoger kun je verschillende kanten op. Vaak kun je versneld een mbo-diploma scoren. Ook bieden we in samenwerking met Breda University of Applied Sciences (BUas) twee unieke mhbo-trajecten aan. Hiermee haal je in vijf jaar zowel je mbo- als hbo-diploma.

Bekijk de mogelijkheden

Studenten van De Rooi Pannenlopen school binnen

Volg ons op social media

En ontdek hoe echt leren kan zijn bij De Rooi Pannen. Via onderstaande knop kom bij je bij de officiële socialmedia-pagina uit van De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen. 

Instagram 

Facebook 

LinkedIn

Ontdek meer

Bij De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen zijn de opleidingen onderverdeeld in drie richtingen. Ontdek in welke richting jij interesse hebt, welke kant je daarmee op kan en welke opleidingen daarbij passen. 

Dit zijn onze richtingen