Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hoop over De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing, maar dit willen we je nog meer vertellen over ons onderwijs.

Echt leren

Hier draait alles om echt leren. En dan vooral leren om het beste uit jezelf te halen. Tijdens jouw tijd bij De Rooi Pannen staan wij voor je klaar om jou voor te bereiden op de beroepspraktijk en maatschappij. Of op verder studeren binnen of buiten De Rooi Pannen natuurlijk. Hoe we dat doen?

Leren op school

Onze school is kleinschalig, maar wél groots in praktijkgericht onderwijs. Welke opleiding jij ook kiest: de handen gaan hier op school uit de mouwen. 

Zo hebben we een frontofficelokaal, een luchtvaartlokaal met incheckbalies en een echt vliegtuig, theater Backstage waar studenten shows voorbereiden én uitvoeren en een podcast- en fotostudio voorzien van professionele apparatuur. En misschien beman jij straks wel de receptie van onze school. 

Alles wat je leert tijdens de lessen, pas je zo direct toe in de praktijk. Gewoon hier op school!

 

Studenten van De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing in de studio op school

En op stage

En natuurlijk ga je ook op stage, in binnen óf buitenland. Tijdens je stage breng je alles wat je op school hebt geleerd in de praktijk buiten onze deuren. 

Waar? Misschien wel bij een vakantiepark, touroperator, reisbureau, hotel, luchthaven of evenementenorganisatie. De Rooi Pannen heeft goede contacten met het bedrijfsleven, dus je hebt een ruime keuze aan stageplaatsen. Bijvoorbeeld bij Landal, Efteling, Hotel New York, De Voltage en Eindhoven Airport.

En als de stage jou én je stagebedrijf goed bevalt, heb je misschien wel meteen je eerste echte baan te pakken.

Een student van De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing op haar stageadres

Stagebedrijf?

Heb jij onze studenten zo'n jaloersmakende stageplek te bieden? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze studenten bij jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan. 

Stageplaats aanbieden

De Rooi Pannen echt betrokken

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar een decaan of zorgcoördinator. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Van havo naar mbo?

Echt doen!

De beste start op het hbo en bij jouw toekomstige baan? Die maak jij misschien wel op het mbo. Bij ons doe je een bak aan praktijkervaring op. Ook leg je een stevige basis als het gaat om zelfstandig werken. Met jouw havodiploma of overgangsbewijs van havo 3 naar 4 of hoger kun je verschillende kanten op. Vaak kun je versneld een mbo-diploma scoren. Ook bieden we in samenwerking met Breda University of Applied Sciences (BUas) twee unieke mhbo-trajecten aan. Hiermee haal je in vijf jaar zowel je mbo- als hbo-diploma.

Bekijk de mogelijkheden

Studenten van De Rooi Pannenlopen school binnen

Volg ons op social media

En ontdek hoe echt leren kan zijn bij De Rooi Pannen. Via onderstaande knop kom je bij de officiële socialmedia-pagina uit van De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing. 

Instagram 

Facebook 

LinkedIn

Ontdek meer

Bij De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing zijn de opleidingen onderverdeeld in drie richtingen. Ontdek in welke richting jij interesse hebt, welke kant je daarmee op kan en welke opleidingen daarbij passen. 

Dit zijn onze richtingen