Opleiding horecamanagement

  • Meerdere sessies
  • € 1125,-
  • Tilburg

Kom je uit het horecavak en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van managementgerelateerde zaken? Of ambieer je een leidinggevende functie? Dan sluit de opleiding horecamanagement op jouw wensen aan.

Het doel van de opleiding is om de deelnemers bekend te maken met het managen van een afdeling of organisatie, waarbij begrippen als winstgevendheid en continuïteit centraal staan. De deelnemers worden nauw betrokken bij de behandeling van de lesstof. Hun praktijkervaring en voorbeelden uit het werkveld zijn onmisbaar.

Bekijk in het aanmeldformulier ('Meld je nu aan') onderaan welke startdata beschikbaar zijn. De opleiding bestaat uit 25 lessen.

Waar wacht je op!
Meld je aan

Ontwikkel jezelf verder op het gebied van horecamanagement

Onderwerpen

  • Logistiek management: routing, inkoopplanning, ontvangst, opslag en beheer van goederen;
  • Bedrijfseconomie & calculatie: bedrijfsanalyse, kostprijzen en verkoopprijzen bepalen, analyseren van financiële bedrijfsgegevens;
  • Marketing & communicatie: marketingcyclus, verkoopanalyse, assortimentsanalyse, communicatie;
  • Personeelsmanagement: organisatiemanagement, werving en selectie van personeel, personeel begeleiden, beoordelen en motiveren, cao;
  • Algemeen operationeel management: leidinggeven op de werkvloer en omgaan met regelgeving, richtlijnen vertalen naar dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie

Studievoorwaarden

Kosten

1125 euro inclusief boeken en examen (eventueel herexamen niet inbegrepen). Betaling is mogelijk in vier termijnen van 282,50 euro.

Certificatie

Je ontvangt na succesvolle afronding een diploma van De Rooi Pannen.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de cursus Horecamanagement is geen vooropleiding vereist. Werken in de horecabranche is echter een pre. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk (indien van toepassing is een diploma NT2 verplicht).

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.