Workshop InDesign

  • Eenmalig
  • € 95,-
  • Tilburg
  • 1 avond

Adobe InDesign is een desktoppublishingprogramma (dtp) voor het opmaken van pagina's voor drukwerk en digitale publicaties. In deze eenmalige workshop leer je het programma snel en slim gebruiken. Aan de hand van een format werk je aan een eindproduct waarmee je meteen aan de slag kunt!

Deze workshop is een opstart voor een nieuwe cursus, die in schooljaar 2024-2025 start. In de vervolgcursus leer je verschillende essentiële kennis en vaardigheden, waardoor je teksten en beelden kunt samenbrengen, zodat je bijvoorbeeld flyers, advertenties, kaartjes en (e-)magazines kunt maken.

Waar wacht je op?

Ga snel en slim aan de slag met Adobe InDesign!

Meld je nu aan

Startdatums

wo. 19 juni 2024 18:00 - 21:00

Technische storing

Door een technische storing is een aantal cursusaanmeldingen in de afgelopen periode niet goed doorgekomen. Heb jij je in de afgelopen maand aangemeld voor een opleiding, cursus of workshop? Dan vragen we je voor de zekerheid je nog een keer aan te melden of een mail te sturen naar e.honcoop@derooipannen.nl.

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 95 euro. 

Toelatingseisen

Deze workshop is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met Adobe InDesign, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met de software. Een goede algemene omgang met computers en bestanden is vereist.

Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma heb je een eigen laptop en een licentie van Adobe Creative Cloud nodig. De kosten van een Adobe-licentie variëren en zijn afhankelijk van welk lidmaatschap je aanschaft. Het is ook mogelijk om eerst een proefversie aan te schaffen. Let er hierbij op dat deze versie maar beperkte tijd te gebruiken is.

Installeer vooraf de software (Adobe Creative Cloud en de gewenste programma’s), controleer of je inloggegevens voor je Adobe ID kloppen en of de software werkt.

Certificatie

Je ontvangt een bewijs van deelname.

Contact

Heb je vragen over deze workshop? Stel deze gerust aan Elvira Honcoop. Elvira is te bereiken per mail: e.honcoop@derooipannen.nl