Cursus broodbakken
Ben jij een hobbybakker of horecaprofessional die zijn broodbakskills naar een hoger niveau wil tillen? Dan is deze cursus broodbakken echt iets voor jou!
In vier lesavonden leer je alles over het bakken van brood. Je leert over de verschillende soorten brood, de ingrediënten en de bereidingswijze. Onder begeleiding van een ervaren bakker ga je zelf aan de slag met het bakken van verschillende soorten brood, zoals ciabatta, focaccia en baguettes.
Na deze cursus kun je zelf heerlijk brood bakken dat je met trots aan je familie en vrienden kunt serveren.
Waar wacht je op?
Ga jij straks heerlijk brood bakken voor familie of in je horecabedrijf?
Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de bovenstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons.
Meer informatie
In de lesavonden leer je een breed scala aan broodsoorten bereiden:
Les 1: klein, zacht brood o.a. kadetjes en brioches
Les 2: ciabatta, Eynthoven brood, focaccia
Les 3: traditioneel Frans brood, baguettes, olijvenbrood, krokante minibroodjes
Les 4: Molenbreekbrood, pain de moutarde, ciabatta di bruschetta
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen 425 euro, inclusief boekengeld.
Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Toelatingseisen
Voor deelname aan de cursus broodbakken is geen vooropleiding vereist.
Certificatie
Bewijs van deelname.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is cursuscoördinator van Eindhoven Horeca en is te bereiken per mail: s.vos@derooipannen.nl.