Cursus broodbakken
Voor de thuisbakkers maar ook voor professionals uit de horeca die hun eigen brood willen gaan bakken en serveren.
Deze cursus bestaat uit 4 lesavonden.
Bekijk in het aanmeldformulier ('Meld je nu aan') onderaan welke startdata beschikbaar zijn.
Waar wacht je op!
Meld je aan
Kookcursus Broodbakken
Meer informatie
In de lesavonden leer je een breed scala aan broodsoorten bereiden:
Les 1: klein, zacht brood o.a. kadetjes en brioches
Les 2: ciabatta, Eynthoven brood, focaccia
Les 3: traditioneel Frans brood, baguettes, olijvenbrood, krokante minibroodjes
Les 4: Molenbreekbrood, pain de moutarde, ciabatta di bruschetta
Studievoorwaarden
Kosten
259 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Toelatingseisen
Voor deelname aan de cursus broodbakken is geen vooropleiding vereist.
Certificatie
Bewijs van deelname.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is cursuscoördinator van Eindhoven Horeca en is te bereiken per mail: s.vos@derooipannen.nl.