Over het Oud-studentennetwerk

Graag verwelkomen wij jou bij Oud-studentennetwerk De Rooi Pannen. Zo blijven we samen groeien. Ook na je afstuderen ben je namelijk van toegevoegde waarde. Zo kunnen huidige studenten van jouw bedrijfservaring leren door middel van gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Of je bent ambassadeur op onze open dag of examineert bij examens. Daarnaast bieden wij je uiteraard ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere oud-studenten door middel van deze website en diverse events op de onderwijsafdelingen. 

Zeven redenen om je aan te melden:

1. Oude banden aanhalen

Je kunt via het oud-studentennetwerk oude banden aanhalen met andere oud-studenten uit jouw studietijd. Gewoon voor de gezelligheid of om zakelijke nieuwtjes uit te wisselen.

2. Nieuwe contacten leggen

Het is ook mogelijk om nieuwe contacten te leggen. Misschien dat een oud-student uit een ander leerjaar wel iets kan betekenen voor jou of jouw organisatie. Of andersom.

3. Op de hoogte blijven

De Rooi Pannen is voortdurend in beweging. Misschien ben je wel benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op onze school. Wat voor onderwijs geven we nu? We houden je op de hoogte met ons nieuwsoverzicht. 

4. Huidige studenten een handje helpen

Als oud-student sta jij met beide benen in de praktijk. Daarmee kun je op allerlei manieren onze huidige studenten een handje helpen. Bijvoorbeeld door een gastcollege te geven of door te helpen bij de examinering.

5. Werknemers of stagiairs vinden

Een openstaande vacature in jouw organisatie? Of een werkervaringsplaats die ontstaat? Je maakt er wellicht een oud-student of stagiair blij mee. Vaak komen de beste tips namelijk uit je eigen netwerk.

6. Kansen pakken

De oud-studenten uit jouw studietijd kunnen overal terechtgekomen zijn. Wellicht ontstaat daar wel een interessante vacature. Jij bent als eerste op de hoogte, zodat jij die ene kans pakt.

7. Elkaar weer eens treffen

Iedere school organiseert elk schooljaar een evenement voor oud-studenten. Dat is een mooie gelegenheid om elkaar op een ongedwongen manier weer eens te treffen.

 

Oud-studentennetwerk De Rooi Pannen; samen blijven groeien. We verheugen ons op jouw komst.

Meld je aan