Cursus patisserie voor gevorderden

  • Meerdere sessies
  • € 310,-
  • Tilburg

Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. We bieden meerdere cursussen aan in Tilburg als Eindhoven, zowel voor beginners als gevorderden. Deze zijn vooral bedoeld voor personen die van koken hun hobby hebben gemaakt en meer interesse en associatie hebben met de patisseriekeuken.

Deze cursus bestaat uit 4 lesavonden.

Bekijk in het aanmeldformulier ('Meld je nu aan') onderaan welke startdata beschikbaar zijn.

Waar wacht je op!
Meld je aan

Cursus patisserie voor gevorderden

Meer informatie

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus patisserie. Heb je de basiscursus gevolgd en ben je toe aan meer uitdaging op het gebied van patisserie? Dan ben je van harte welkom bij de cursus patisserie voor gevorderden. Onder begeleiding van de docent ga je aan de slag met Franse klassiekers, zoals macarons. Maar ook spiegelgebak en luxe decoraties komen aan bod. De recepturen staan in een syllabus die je uiteraard mee naar huis krijgt. De cursus bestaat uit vier avonden. De gemaakte creaties neem je mee naar huis, zodat je thuis na kunt genieten van al het heerlijks dat je gemaakt hebt!

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor de cursus patisserie voor gevorderden zijn: 310 euro.

Certificatie

Bewijs van deelname

Toelatingseisen

Het is raadzaam kennis op het niveau van de basiscursus te hebben.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.