Cursus patisserie voor gevorderden

  • Meerdere sessies
  • € 310,-
  • Tilburg
  • 4 lessen

Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. We bieden meerdere cursussen aan in Tilburg als Eindhoven, zowel voor beginners als gevorderden. Deze zijn vooral bedoeld voor personen die van koken hun hobby hebben gemaakt en meer interesse en associatie hebben met de patisseriekeuken.

Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de onderstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons. 

Waar wacht je op?

Cursus patisserie voor gevorderden

Startdatums

di. 20 februari 2024 18:30 - 22:00
Aanvullende informatie

Overige data in lesreeks:

  • 27 feb 2024 
  • 5 mrt 2024 
  • 12 mrt 2024

Meer informatie

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus patisserie. Heb je de basiscursus gevolgd en ben je toe aan meer uitdaging op het gebied van patisserie? Dan ben je van harte welkom bij de cursus patisserie voor gevorderden. Onder begeleiding van de docent ga je aan de slag met Franse klassiekers, zoals macarons. Maar ook spiegelgebak en luxe decoraties komen aan bod. De recepturen staan in een syllabus die je uiteraard mee naar huis krijgt. De cursus bestaat uit vier avonden. De gemaakte creaties neem je mee naar huis, zodat je thuis na kunt genieten van al het heerlijks dat je gemaakt hebt!

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor de cursus patisserie voor gevorderden zijn: 310 euro.

Certificatie

Bewijs van deelname

Toelatingseisen

Het is raadzaam kennis op het niveau van de basiscursus te hebben.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.