Docent HBR, specialisatie Koken/Gastvrijheid

  • De Rooi Pannen Tilburg Vmbo, Tilburg

Wil jij bijdragen aan vernieuwd onderwijs? Ben jij gedreven en heb je een aanstekelijk enthousiasme voor de Horeca? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je bij ons doen?

Je verzorgt lessen binnen het programma Horeca, Bakkerij en recreatie en verzorgt lessen in de keuken, bakkerij en gastheerschap in leerjaar 1 t/m 4. In leerjaar 1 maken al ons leerlingen kennis met het programma Horeca. Vanaf leerjaar 2 kunnen ze kiezen voor het programma Horeca-Recreatie waarbij ze uiteindelijk in leerjaar 4 één dag in de week het restaurant draaien en uiteindelijk een Praktijkexamen moeten afleggen.

De aandachtspunten van de school voor de komende jaren zijn het proces van formatief handelen goed vorm geven, differentiatie binnen de lessen en de inzet van digitale middelen in de lessen. We proberen onze lessen vorm te geven volgens 5 bouwstenen voor een goede les.

Bij de vacature hoort op termijn ook een (duo) mentoraat van een klas. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders en onderhoudt contacten met hen. Daarnaast verzorgt de mentor per week 1 of meerdere mentorlessen aan de klas een LOB uur (vanaf leerjaar 2).

Als mentor heb je wekelijks overleg met de leerlingcoördinator over je klas. Als er meer ondersteuning of zorg nodig is voor een leerling, dan wordt er doorgeschakeld. Onze afdeling beschikt over een zeer gedegen zorgstructuur met een orthopedagoog, meerdere coaches, vertrouwenspersonen en een schoolmaatschappelijk werker. Dagelijks zijn collega’s van R-Newt in school aanwezig. Ook beschikken wij over een eigen interne Rebound.

Voor nieuwe collega’s hanteren wij een inductiebeleid. Je wordt toevertrouwd aan onze 3 intern opleiders. Zij maken je wegwijs door de organisatie en zullen je ondersteunen. Gedurende het jaar zijn er informatieve bijeenkomsten en intervisie momenten.  

Dit moet je kunnen

  • inlevingsvermogen, gericht op de vmbo-leerling;
  • leergierig zijn en in staat zijn om nieuwe trends en ontwikkelingen te vertalen naar het niveau van de leerlingen, inclusief praktijkvoorbeelden;
  • je bent in staat om praktijkgericht lesmateriaal te ontwikkelen;
  • flexibel en proactief.

Dit breng je mee

Zo belonen wij jou

  • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens carrièrepatroon schaal cao vo LB (€ 3.301,00 en maximaal € 5.030,00 bruto per maand op basis van fulltime). Wat betreft de overige arbeidsvoorwaarden geldt de cao mbo.
  • Vrije tijd. Je bent namelijk vrij tijdens alle schoolvakanties.
  • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons vmbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw salaris.
  • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
  • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Gwen Gijsbers is voldoende. Gwen is adjunct-directeur van ons Vmbo Tilburg en te bereiken via g.gijsbers@derooipannen.nl

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 15 mei 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Gwen Gijsbers.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Docent HBR, specialisatie Koken/Gastvrijheid

FTE
0,6 - 1,0
Functieschaal
cao vo schaal LB
Salaris
€ 3.301,00 - € 5.030,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
15 mei 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Marco Marechal

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo

m.marechal@derooipannen.nl