Onderwijsassistent Kassa

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen, Tilburg

Breng jij als onderwijsassistent jouw ervaring in de retail het liefst direct in de praktijk? Ga dan aan de slag in misschien wel het leukste klaslokaal van Tilburg, namelijk het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen. Daar waar onderwijs en de detailhandel hand in hand gaan.

Onderwijswinkelcentrum

Een uniek onderwijswinkelcentrum maakt onderdeel uit van de school Handel & Ondernemen. Dat betekent dat jouw dagelijkse clientèle erg divers te noemen is, van buurtbewoners tot onze vmbo-leerlingen en van toevallige passanten tot onze mbo-studenten.

Het winkelcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Het onderwijs vindt alleen doordeweeks plaats, wat betekent dat je vrij bent in de avonden en weekenden. Wie wil dat nu niet?

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Als onderwijsassistent in de winkel leer jij onze studenten om het beste uit zichzelf te halen. Jij doet dit door hen te begeleiden op de werkvloer in zowel het runnen van de winkel(s) zelf als in het juist te woord staan van de klanten verlenen van service, transactie-afhandeling en administratieve taken. Zo krijgen onze studenten die werkzaam zijn in de detailhandel de echte praktijk onder de knie. Ze leren mede dankzij jou helemaal op eigen houtje een winkel runnen. Voor onze supermarkt de Plus zijn wij op zoek naar collega's voor de afdeling kassa.

Verder hebben wij nog een DA, The Read Shop en een Toys 2 Play, onze fijne “Brasserie Rood” en een versplein in het winkelcentrum.

De uitdaging als onderwijsassistent

De uitdaging ligt in de combinatie van de commerciële activiteiten met het begeleiden van de student. In de dagelijkse praktijk komen deze samen. De studenten volgen hun opleiding op mbo-niveau 2, 3 of 4. Daardoor heb je te maken met verschillende soorten ‘klassendynamiek’. Daarbij leer je onze studenten op niveau 2 vooral de juiste beroepshouding aan, zoals op tijd komen, klantvriendelijkheid tonen en collegiaal zijn. Studenten op niveau 3&4 leer je aan hoe zij leiderschapsstijlen inzetten en het zelfstandig runnen van een afdeling. Die gebruiken zij om mbo-studenten op niveau 2 aan te sturen. Dankzij deze interne praktijk bereiden we ze goed voor op hun toekomst. En wat is er mooier dan dat jij daar een bijdrage aan mag leveren! We zijn op zoek naar een collega die het leuk vindt om aan de slag te gaan en de dienstverlening verder door te ontwikkelen. 

Het team

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. In het onderwijswinkelcentrum werk je nauw samen met collega-onderwijsassistenten, die in verschillende ‘lokalen’ studenten het detailhandel vak leren in de praktijk. Dat geldt ook voor jouw collega’s in het Business Center, dat ook in het winkelcentrum is gevestigd. Samen vormen jullie het onderwijswinkelcentrum.

Als collega’s vieren jullie de behaalde successen ook samen. Daarbij is het mooi dat er genoeg kansen liggen om ons onderwijswinkelcentrum verder op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld met zichtbaar onderwijs, waarmee we klanten laten zien dat we hier onderwijs verzorgen. Dat maakt ons uniek en tovert een glimlach op het gezicht van studenten en klanten.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • In de schoenen staan van jouw studenten. Jij begrijpt wat ze drijft en weet hoe je ze in beweging brengt. Daarbij ben je in staat om flexibel te kunnen schakelen in het begeleiden van onze mbo-studenten op niveau 2,3 en 4.
 • Kansen zien. Door jouw positieve instelling zie jij waar en hoe jouw studenten zich verder kunnen ontwikkelen.
 • Recht door zee zijn. Want alleen als je duidelijk bent, steken studenten echt iets van jou op. Net zo goed ben je open en eerlijk naar collega’s.
 • Blijven leren. Dat doe je niet alleen als persoon, maar ook als expert van jouw afdeling. Want samen ontwikkelen jullie de dienstverlening en optimaliseren jullie de bedrijfsvoering.

Dit breng je mee

 • Een mbo-diploma niveau 3 of 4 in de richting van de retail;
 • Leidinggevende ervaring binnen het supermarktwezen, bijvoorbeeld als hoofdcassiere;
 • Een mbo-diploma onderwijsassistent niveau 4 (Of je bent bereid om die binnen twee jaar in eigen tijd en op eigen kosten te behalen, waarbij we graag met je meedenken over de mogelijkheden om dit met een overheidssubsidie te bekostigen);
 • Ervaring in de detailhandel of commercie. Als je in beide ervaring hebt opgedaan, dan maakt dit jou helemaal een ideale kandidaat.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris op basis van de functie onderwijsassistent. Daarbij hoort schaal 5 van de cao mbo (minimaal € 2.279,00 en maximaal € 3.171,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.
 • Een totaal van naar rato 30 vakantiedagen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Rob Jansen (na 1 augustus) of Stef Broekhoven (tot 1 augustus) is voldoende. Rob is bedrijfsleider en Stef is assistent bedrijfsleider van ons onderwijswinkelcentrum en zijn te bereiken via ro.jansen@derooipannen.nl en s.broekhoven@derooipannen.nl.

Solliciteren

Ben jij enthousiast en wil je meteen solliciteren? Top! Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk19 augustus in via de sollicitatiebutton t.a.v. Rob Jansen en Stef Broekhoven. Kennismakingsgesprekken worden in overleg gevoerd. 

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Onderwijsassistent Kassa

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen, Tilburg
FTE
0,8 - 1,0
Functieschaal
cao mbo schaal 5
Salaris
€ 2.279,00 - € 3.171,00
Gewenste startdatum
1 september 2024
Sluitingsdatum
19 augustus 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Rob Jansen

Bedrijfsleider winkelcentrum Handel & Ondernemen

ro.jansen@derooipannen.nl