Docent (Sport-)Marketing

 • De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing, Tilburg

De Rooi Pannen Toerisme, Leisure en Marketing is op zoek naar een docent (Sport-) Marketing. Ben je gek op sport en wil je onze studenten leren hoe je sport kunt inzetten om boeiende sportmarketingcampagnes te creëren? Ben jij creatief en heb je een aanstekelijk enthousiasme? Dan zijn wij op zoek naar jou als (startend) docent (Sport-) Marketing!

Wat ga je doen?

Je hebt een frisse, vernieuwende blik op de actuele ontwikkelingen in het vakgebied van (Sport-) Marketing en weet deze te integreren in jouw lessen. Je hebt een brede interesse en staat er voor open om ook andere vakken te ontwikkelen of je eigen te maken. Met het docententeam werk je aan up-to-date onderwijs dat aansluit op de wensen van het bedrijfsleven. Bij voorkeur heb je affiniteit met de digitale ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld AI of VR.

Met jouw lessen geef je de studenten een brede basis op het gebied van marketing. Jouw kennis en ervaring binnen de (online-) marketingwereld vormen hierbij de basis. Zo laat je onze studenten zien hoe gaaf het inzetten van (online) marketing is en hoe belangrijk sportmarketing is om de doelgroep te bereiken!

De docent die we zoeken dient over de volgende competenties te beschikken:

 • Inlevingsvermogen, gericht op de doelgroep;
 • Actieve deelname binnen het team marketing en communicatie;
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van het nieuwe lesprogramma.
 • Flexibel, creatief en proactief;
 • Een echte teamspeler;
 • Praktijkgericht lesmateriaal kunnen ontwikkelen.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde hbo-opleiding met tweedegraads bevoegdheid (in het vakgebied). Een afgeronde 4-jarige hbo-opleiding gericht op het vakgebied marketing en/of evenementenmanagement of SPECO aangevuld met al behaald pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo (of je bent bereid deze binnen 2 jaar te behalen) is tevens een mogelijkheid;
 • De nieuwe trends en ontwikkelingen in de wereld van (sport-)marketing vertalen naar praktijkvoorbeelden. 

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Geert Cornelisse is voldoende. Geert is adjunct-directeur bij de school voor Toerisme, Leisure & Marketing in Tilburg en is te bereiken via 06-53 79 23 96 of per e-mail g.cornelisse@derooipannen.nl

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 16 juni 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Geert Cornelisse.

In gesprek met elkaar

De eerste gesprekken vinden plaats in onderling overleg.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Docent (Sport-)Marketing

FTE
0,8 - 1,0
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
16 juni 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Geert Cornelisse

De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing

g.cornelisse@derooipannen.nl 06-53792396