I-Coach met kennis van marketing

 • De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing, Breda

Ben jij een enthousiaste en innovatieve docent die graag de digitale vaardigheden van je collega’s en leerlingen/studenten wil verbeteren? Heb jij tevens kennis van marketing en combineer jij graag deze twee gebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven I-coach om ons team te versterken in het onderwijs. Als I-coach speel je een cruciale rol in het ondersteunen en begeleiden van docenten en leerlingen bij het effectief gebruik van technologie in het onderwijs. Als I-coach ben jij de spil in de digitale revolutie binnen het onderwijs. Je hebt expertise in het vormgeven van AV-onderwijs, het creëren van kennisclips en het beheren van geavanceerde AV-studio's. Daarnaast ben je gepassioneerd over grensverleggende technologieën zoals VR/AR/Fectar. Met jouw didactische kennis inspireer en ondersteun je docenten bij het verrijken van hun onderwijspraktijk, waarbij jij samenwerkt met andere I-coaches binnen De Rooi Pannen om kennis en ervaringen te delen en om onderwijsinnovatie (mede) vorm te geven.

Jij speelt een essentiële rol in het transformeren van het onderwijslandschap door middel van digitale innovatie. Met jouw expertise op het gebied van AV-onderwijs, kennisclips en geavanceerde AV-studio's, draag je bij aan het verrijken van de onderwijspraktijk voor zowel studenten als collega’s. Daarnaast ga je met enthousiasme aan de slag met het vakgebied marketing binnen ons onderwijs. Natuurlijk met inzet van de digitale middelen die een marketeer tot zijn/haar beschikking heeft. Je bent als docent marketing onderdeel van het Marketing Lab dat onze studenten koppelt aan de aanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Jij bent hierin de coach, begeleider naar zowel de studenten als de opdrachtgevers en je altijd klaar om te inspireren, te verbinden en bij te dragen aan een dynamisch onderwijslandschap. Door jouw didactische kennis kun je docenten effectief ondersteunen bij het implementeren van nieuwe methoden en technologieën in hun lesgeven.

Jouw competenties

 • Digitale Innovator: Je bent een visionaire I-coach met ervaring in het vormgeven van digitale leerervaringen, AV-onderwijs en het integreren van nieuwe technologieën.
 • Curriculumontwikkelaar: Als onderwijsontwikkelaar ben je een creatieve geest met een scherp oog voor het ontwerpen van innovatieve leertrajecten, zowel op macro- als microniveau.
 • Multidisciplinair Talent: Je hebt van meerdere facetten binnen de marketing kennis en daarom ken jij de behoeften van deze industrie.
 • Communicator: Je bent flexibel, creatief en proactief met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden waardoor jij in staat bent om diverse stakeholders te schakelen.

Dit moet je kunnen

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een strategie voor het gebruik van technologie in het onderwijs.
 • Je begeleidt en ondersteunt docenten bij het ontwerpen en uitvoeren van lessen en projecten waarbij technologie wordt geïntegreerd.
 • Je organiseert trainingen en workshops voor docenten om hun digitale vaardigheden te vergroten en hen te helpen bij het effectief gebruik van technologie.
 • Je fungeert als een vraagbaak voor docenten en leerlingen bij technische problemen en biedt ondersteuning bij het oplossen ervan.
 • Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en technologie en deelt relevante informatie en best practices met het team.
 • Je werkt samen met andere I-coaches en onderwijsprofessionals om kennis en ervaringen uit te wisselen en gezamenlijk te werken aan innovatieve projecten.

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van het mbo-onderwijs, bij voorkeur met een specialisatie in educatieve technologie. Dit kan ook een afgeronde hbo-opleiding betreffen, aangevuld met een PDG.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het gebruik van technologie in het onderwijs en hebt kennis van verschillende digitale tools en platforms.
 • Je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en technologie.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met docenten, leerlingen en andere stakeholders.
 • Je bent proactief, creatief en je gaat graag pragmatisch te werk.
 • Je hebt een passie voor onderwijs en bent in staat om anderen te inspireren en te motiveren.
 • Je bent 0,4 fte beschikbaar, bij voorkeur per 1 maart 2024.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime inzetbaarheid).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Peter van Binsbergen is voldoende. Peter is adjunct-directeur Breda Toerisme, Leisure & Marketing en is te bereiken via e-mail p.v.binsbergen@derooipannen.nl of via telefoonnummer 076 – 500 1904.

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 11 februari 2024 via de knop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Peter. 

In gesprek met elkaar

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in onderling overleg.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

I-Coach met kennis van marketing

FTE
0,4
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
Per direct
Sluitingsdatum
11 februari 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Peter van Binsbergen

Adjunct-directeur Breda Toerisme, Leisure & Marketing

p.v.binsbergen@derooipannen.nl 076 - 500 1900