Onderwijsassistent Digitale Vaardigheden (vervanging)

 • De Rooi Pannen Tilburg Horeca, Tilburg

Ben jij een enthousiaste en gedreven onderwijsassistent met een passie voor digitale vaardigheden en wil jij onze studenten inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling binnen de horecasector? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Eigentijds, praktijkgericht en uitdagend onderwijs. Bij onze Tilburg mbo Horeca leiden wij studenten op voor een beroep in de gastvrije industrie. Binnen deze industrie zijn digitale vaardigheden net zo belangrijk als een gastvrije houding. Daarom zijn wij op zoek naar een energieke onderwijsassistent die onze studenten tijdelijk gaat ondersteunen bij het ontwikkelen van de digitale vaardigheden die ze nodig hebben voor hun studie en toekomstige loopbaan in de horeca. Met jouw expertise en passie help je hen om te excelleren in een steeds digitaler wordende wereld. Je zult hen ondersteunen bij het leren gebruiken en toepassen van het Microsoft Office pakket in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je in het omgaan met de boekhoudsoftware Exact dat gebruikt wordt voor de administratie. Tevens kan gevraagd worden om te surveilleren en/of te ondersteunen bij het vak ‘theorie hotel’. Jouw expertise zal van onschatbare waarde zijn bij het integreren van (digitale) vaardigheden in het curriculum, waarbij je samenwerkt met docenten om praktijkgerichte opdrachten te geven (die het gebruik van digitale tools vereisen). Maar dat vind je niet erg, want dat zorgt voor de nodige afwisseling!

Dus, als jij klaar bent om studenten te inspireren, hun digitale vaardigheden te verbeteren en hen voor te bereiden op een succesvolle loopbaan in de horeca, solliciteer dan nu als onderwijsassistent digitale vaardigheden! Samen zullen we de digitale toekomst van onze studenten vormgeven en hen helpen om hun dromen waar te maken. Het betreft een tijdelijke inzet van 18 april t/m 28 oktober 2024. In verband met een ‘warme overdracht’ kun je zeker eerder starten!

Dit moet je daarvoor kunnen

 • In de schoenen staan van jouw studenten. Jij begrijpt wat ze drijft en weet hoe je ze in beweging brengt.
 • Kansen zien. Door jouw positieve instelling zie jij waar en hoe jouw studenten zich verder kunnen ontwikkelen.
 • Recht door zee zijn. Want alleen als je duidelijk bent, steken studenten echt iets van jou op. Net zo goed ben je open en eerlijk naar studenten en collega’s.

Dit breng je mee

 • Een mbo-diploma Onderwijsassistent niveau 4 (of je bent bereid om dit diploma te behalen, waarbij wij graag met jou meedenken);
 • Je bent digitaal (aantoonbaar) zeer vaardig, heb je kennis van Microsoft Office en (bij voorkeur) ook van het programma Exact;
 • Je bent van nature nieuwsgierig en je hebt een aanstekelijk enthousiasme voor het begeleiden van jonge mensen;
 • Liefst per direct beschikbaar voor 0,6 fte, waarbij je aan de slag gaat op maandag, woensdag en donderdag. 
 • Lukt dit niet, dan is de startdatum 18 april (of eerder in verband met inwerken).

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris op basis van de functie onderwijsassistent. Daarbij hoort schaal 5 van de cao mbo (minimaal € 2.279,00 euro en maximaal € 3.171,00 euro bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Anouk Pertijs is voldoende. Anouk is adjunct-directeur van Tilburg mbo Horeca. Zij is te bereiken via a.pertijs@derooipannen.nl en op 013-500 2200.

Solliciteren 

Solliciteer meteen middels de knop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Anouk. De uiterste reactiedatum is 19 maart 2024. 

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats op 25 maart 2024.  

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Onderwijsassistent Digitale Vaardigheden (vervanging)

FTE
0,6
Functieschaal
cao mbo schaal 5
Salaris
€ 2.279,00 - € 3.171,00
Gewenste startdatum
18 april 2024
Sluitingsdatum
19 maart 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Anouk Pertijs

Adjunct-Directeur

a.pertijs@derooipannen.nl 06-41496725