Onderwijskundig Adviseur Kwaliteitszorg

 • De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo, Eindhoven

Modern, eigentijds, uitdagend praktijkonderwijs, dat is waar jij jouw energie uit haalt. Heb jij een hart voor het VMBO onderwijs? Heb jij ervaring met kwaliteitszorg binnen het onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Jij hebt een onderwijsvisie en weet als geen ander de uitdagingen van het VMBO. Met jouw kennis en ervaring help je ons het onderwijs nog mooier en beter te maken. Jij stimuleert en motiveert mensen om te werken aan onderwijs en kwaliteit. Samen met onze teams draag je bij aan een hoge kwaliteit van onderwijs.

Jouw werk bestaat uit een aantal onderdelen zoals:

 • Het ontwerpen van onderwijskundige modellen en scenario’s. Deze spits jij toe op ons onderwijs, waarbij je onder meer betrokken bent bij maatwerktrajecten, gedifferentieerd onderwijs en formatief handelen. Voor deze onderwerpen ben je de sparringpartner van zowel de onderwijsteams, de vakgroepen als het managementteam. Je gaat zelf ook de klassen in en je bent actief bezig met het beleid voor ‘kwaliteit in de les’.   
 • Je ontwikkelt ons kwaliteitsbeleid. Je monitort en analyseert kwaliteitsgegevens. Dit doe je aan de hand van onze kwaliteitscyclus. Onderdeel hiervan zijn een zelfevaluatie, schoolplan, jaarplan en plan van aanpak. Je voert verschillende audits en onderzoeken uit voor onze school.
 • Je adviseert waar nodig, gevraagd en ongevraagd, de examensecretaris, de examencommissie en het managementteam met betrekking tot beleid.
 • Het signaleren van trends op het gebied van onderwijs en kwaliteit en jouw kennis hierover deel je met andere stakeholders. Je hebt bij voorkeur kennis van één van de volgende onderwerpen: taal- en rekenbeleid, burgerschap, doorgaande leerlijnen en kwaliteit van de lessen. Je organiseert ontmoetingen rondom het thema onderwijs en kwaliteit.

Dit breng je mee

 • Minimaal een afgeronde (relevante) hbo-opleiding. Een onderwijskundige master is een pré;
 • Kennis van online leermethodes en interesse in digitale ontwikkelingen.
 • Een onderzoekende en resultaatgerichte houding, verfrissende ideeën en een hands-on mentaliteit.
 • Het lef om jezelf op te stellen als een onafhankelijke adviseur.
 • Ervaring binnen het onderwijs is een pré, gezien de complexiteit in wet- en regelgeving.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. In deze functie word je benoemd als onderwijskundig adviseur. We bepalen jouw salaris volgens schaal 10 cao vmbo (minimaal € 3.031 en maximaal € 5.030,00 bruto/maand fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons vmbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar de heer Willy Verleg is voldoende. Willy is directeur van ons VMBO in Eindhoven en is te bereiken via 06 50165094.

Solliciteren

Is je interesse gewekt, stuur dan jouw motivatie en cv uiterlijk 5 april 2024 via de knop "Solliciteren". Je kunt jouw sollicitatie richten aan de heer Willy Verleg.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats op maandag 15 april in de ochtend. Mogelijk tweede ronde gesprekken staan gepland op vrijdag 19 april.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Onderwijskundig Adviseur Kwaliteitszorg

FTE
0,6
Functieschaal
cao vo schaal 10
Salaris
€ 3031,00 - €5030,00
Gewenste startdatum
1 mei 2024
Sluitingsdatum
6 april 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Willy Verleg

De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo

w.verleg@derooipannen.nl