Activiteiten Tilburg Vmbo

Activiteiten

Door het jaar heen kun je aan diverse activiteiten deelnemen. Tijdens de eerste schoolweken volg je een introductieprogramma. Daarnaast vinden sportdagen, culturele activiteiten (zingen, dansen, schilderen, koken of quizzen), kerstactiviteiten en acties voor goede doelen plaats.

In de eerste drie jaren heb je een schoolfeest. In het vierde jaar kun je alles uit de kast halen tijdens het gala compleet met limousines, smokings en galajurken. De rode loper is uitgelegd en een dj zorgt voor de sfeer.

Van Spanje tot Oostenrijk en van Duitsland tot Hongarije. Er is volop keus om een tripje naar het buitenland te maken. Het project “Reizen” is een verplicht onderdeel in leerjaar 4. Alle leerlingen nemen deel aan een reis. Ze kunnen zich inschrijven voor diverse bestemmingen: Boedapest, Barcelona, skiën in Oostenrijk, Duitsland of gewoon in Nederland. Voorafgaand aan de reis worden de leerlingen betrokken bij de organisatie van de reis. Dit gebeurt in projectvorm gedurende meerdere dagen in leerjaar 4. Het project telt mee bij diverse vakken en bij de afdelingsprogramma’s.