Aanmelden voor De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo

Wat leuk dat jij je wil aanmelden bij het vmbo van De Rooi Pannen Eindhoven! Lees hoe je je kunt aanmelden voor de verschillende leerjaren. 

Aanmelden voor leerjaar 1

Voor het schooljaar 2024- 2025 kun je je aanmelden tijdens de aanmeldweek van maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart.

Als je op school zit in Eindhoven of één van de omliggende gemeenten kun je je online aanmelden via LDOS. Van je basisschool krijg je informatie hoe je dat moet doen. Lukt het niet om thuis online aan te melden, dan nodigen we je uit om de aanmelding bij ons op school te komen doen.

Op maandag, dinsdag en woensdag is onze school tussen 17.30 en 20.30 uur geopend om persoonlijk (digitaal) aan te melden en om vragen te stellen over de aanmelding. Neem daarvoor alle informatie mee die je van de basisschool hebt ontvangen. Liever een ander moment? Maak dan een afspraak door te mailen naar aanmeldingen.vmbo.ehv@derooipannen.nl

Zit je op een school buiten regio Eindhoven, dan kun je alleen persoonlijk aanmelden bij ons op school. Ook jij bent welkom op maandag, dinsdag of woensdag tussen 17.30 en 20.30 uur. Als je komt aanmelden is het belangrijk dat je alle informatie meeneemt die je van de basisschool hebt ontvangen en je identiteitsbewijs.

Voor het schooljaar 2024- 2025 kun je je aanmelden voor 3 type brugklassen:

  • Basis/ Kader
  • Kader
  • Kader/ Gemengde Leerweg

Hoe weet je voor welk niveau je moet aanmelden?

Advies basisschoolAanmelden voor
Vmbo Basis (met lwoo)Basis/ Kader brugklas
Vmbo Basis/ Kader (met lwoo)Basis/ Kader brugklas
Vmbo Kader (met lwoo)Kader brugklas
Vmbo Kader/ GL (met lwoo)Kader/ GL brugklas of Kader brugklas
Vmbo Kader/ TL (met lwoo)Kader/ GL brugklas of Kader brugklas
Vmbo TLKader/ GL brugklas
Vmbo TL/ HavoKader/ GL brugklas

Voor het schooljaar 2024-2025 gaan wij niet loten. Heb je je bij ons aangemeld dan word je in principe geplaatst. Om te kunnen worden geplaatst zijn een aantal zaken van belang:

  • Je hebt minimaal een vmbo basis advies gekregen.
  • Je advies mag niet hoger zijn dan vmbo tl/havo.
  • Je kunt klassikaal onderwijs volgen in groepen van ongeveer 20 leerlingen.
  • Als school moeten wij in staat zijn om jou de begeleiding te kunnen bieden die je nodig hebt. Meer informatie hierover staat in ons school ondersteuningsprofiel (SOP).

Op 8 mei wordt de brief verzonden waarin wordt bevestigd dat je bij ons op school bent aangenomen. Als er onduidelijkheid is of wij je een plekje kunnen bieden bij ons op school of dat wij nog niet alle informatie hebben ontvangen die wij nodig hebben, dan wordt al eerder contact met jouw ouder(s)/verzorger(s) opgenomen.

Aanmelden voor leerjaar 2 of 3 (leerlingen van het Antoon Schellens College en EOA)

Zit je op een van deze scholen en wil je je aanmelden bij ons op school? Dat kan!

Je bent welkom op maandag 25 maart, dinsdag 26 maart of woensdag 27 maart bij ons op school voor een persoonlijke aanmelding. Digitaal aanmelden is niet mogelijk.

Een afspraak maken is niet nodig. Je komt gewoon op een van de bovenstaande dagen tussen 17.30 en 20.30 uur samen met je ouder(s)/ verzorger(s) naar school om je aan te melden. Het is belangrijk dat je je identiteitsbewijs meeneemt!

Op 8 mei wordt de brief verzonden waarin wordt bevestigd dat je bij ons op school bent aangenomen. Als er onduidelijkheid is of wij je een plekje kunnen bieden bij ons op school of dat wij nog niet alle informatie hebben ontvangen die wij nodig hebben, dan wordt al eerder contact met jouw ouder(s)/ verzorger(s) opgenomen.

Aanmelden voor leerjaar 2 en 3

Wil je je aanmelden voor leerjaar 2 of 3 en zit je niet op het Antoon Schellens College of EOA, dan kun je nog niet aanmelden in maart.

Begin mei zullen wij aangeven hoeveel plekken er ongeveer beschikbaar zijn voor leerlingen die willen instromen. Eind mei (de datum volgt) kun je je dan bij ons op school aanmelden.

Aanmelden voor leerjaar 4

Helaas is het niet mogelijk om je aan te melden voor het 4e leerjaar.

Tussentijdse instroom

In slechts enkele gevallen is tussentijds instromen (gedurende het schooljaar) mogelijk. 

Instromen in leerjaar 3 na de herfstvakantie is sowieso niet mogelijk, omdat leerlingen anders een te grote achterstand in de praktijklessen hebben opgelopen.

Als je vragen hebt over de aanmeldingsprocedure, dan kun je een e-mail sturen naar het volgende emailadres: aanmeldingen.vmbo.ehv@derooipannen.nl