Aanmelden voor De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo

Wat leuk dat jij je wil aanmelden bij het vmbo van De Rooi Pannen Eindhoven! Lees hoe je je kunt aanmelden voor de verschillende leerjaren. 

Aanmelden voor leerjaar 1

De aanmeldweek voor leerjaar 1 is voorbij. Heb jij de aanmelddagen gemist, maar wil je volgend jaar graag naar onze school? Neem dan contact met ons op via aanmeldingen.vmbo.ehv@derooipannen.nl. Er zijn nog plekken beschikbaar.

Aanmelden voor leerjaar 2 en 3

De aanmeldweek voor leerlingen voor leerjaar 2 en 3 zit erop. De aanmelders krijgen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. We doen ons best om hen een plekje bij ons op school te kunnen geven. Mochten er later nog plaatsen beschikbaar komen, dan laten we dat op deze pagina weten.

Bij het toekennen van de plaatsen aan de leerlingen wordt rekening gehouden met:

  • Ondersteuningsbehoefte
  • Onderwijskundige gegevens

Houd er bij je aanmelding rekening mee dat wij een school zijn voor HBR (horeca, bakkerij en recreatie).  Al onze leerlingen doen dan ook verplicht examen in het vak HBR. We verwachten van alle leerlingen die zich aanmelden, dat zij gemotiveerd zijn voor het vak HBR en een dienstverlenende houding hebben. Hieronder verstaan wij dat een leerling gastvrij en correct is naar gasten die wij op school in ons restaurant ontvangen, maar ook dat leerlingen graag de handen uit de mouwen steken om iets extra’s op school te doen.

Economie en wiskunde zijn verplichte vakken bij ons op school. Bij de toedeling van de beschikbare plaatsen wordt rekening gehouden met deze cijfers op het huidige rapport.

Aanmelden voor leerjaar 4

Is helaas niet mogelijk.