Aanmelden voor De Rooi Pannen Tilburg Vmbo

Je bent van harte welkom bij het vmbo van De Rooi Pannen in Tilburg! Lees hoe je je kunt aanmelden voor de verschillende leerjaren. 

Aanmelden voor leerjaar 1

Vooraanmelden voor schooljaar 2023-2024 kan via onderstaande button. De officiële aanmelddagen voor leerjaar 1 zijn voorbij, maar onze decaan komt graag met je in contact om te bespreken of we nog een plaats beschikbaar hebben. 

Mochten we geen plaats meer hebben, dan kom je op de wachtlijst te staan. Dit komt omdat de klassen voor het niveau waarvoor jij in aanmerking komt dan vol zitten. 

Na elke aanmelding volgt er een overdrachtsgesprek met je groepsleerkracht van de basisschool. Daarna nemen we het besluit of je bij ons op school kunt komen. Je krijgt bericht of je bent geplaatst met daarbij een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag van 22 juni 2023.

Aanmelden voor leerjaar 2, 3 en 4

Meld je graag aan vóór 16 mei 2023 voor leerjaar 2, 3 en 4. Hierna is het mogelijk dat je op een wachtlijst wordt geplaatst.

Beschikbare instroomplaatsen schooljaar 2023-2024

Media Vormgeving ICT, Voorbereidende Kader leerjaar 23 plaatsen
Handel Ondernemen, Kader leerjaar 35 plaatsen
Horeca Bakkerij Recreatie, Kader leerjaar 34 plaatsen
Horeca Bakkerij Recreatie, Basis leerjaar 32 plaatsen
Mavo leerjaar 25 plaatsen
Mavo leerjaar 35 plaatsen

Bij de aanmelding voor leerjaar 2 of 3 vragen wij bij jouw school om informatie over jou. Na ontvangst van deze informatie word je uitgenodigd voor een gesprek. De toelatingscommissie bepaalt of je wordt aangenomen.  

Toelating

Om toegelaten te worden, moet je aan de volgende voorwaarde voldoen: een advies van jouw basisschool voor de Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte of de Theoretische/Gemengde leerweg. 

Om een vmbo-diploma te halen, wat natuurlijk het uitgangspunt is, moet je klassikaal onderwijs kunnen volgen. Je wordt in een klas geplaatst, je volgt naast theorie- en praktijklessen ook projecten volgens een vast rooster en je kunt deelnemen aan alle andere onderwijsactiviteiten die bij de opleiding horen. Je wordt hierbij begeleid door een mentor.

In verband met de haalbaarheid van het diploma kijken we ook naar de aanwezigheid van problemen met motivatie en/of gedrag- en/of leerstoornissen of andere belemmerende zaken. 

 

Schoolondersteuningsprofiel

Algemene ondersteuningsprofiel         
Volledig ondersteuningsprofiel (Portvolio)