Adjunct-directeur Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing

 • De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing, Tilburg

“Heb jij een hart voor het mbo en heb jij al eerder ervaring opgedaan met verbindend leidinggeven en (het toepassen van) verandermanagement binnen het onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou”

Wat ga je bij ons doen?

De Rooi Pannen zoekt voor de mbo-school Toerisme, Leisure & Marketing te Tilburg een adjunct-directeur voor het onderwijsteam Leisure, Toerisme en Luchtvaartdienstverlening. De school bestaat uit 3 onderwijsteams Marketing & Communicatie, Leisure, Toerisme en Luchtvaartdienstverlening en Evenementen met 10 opleidingen die variëren van niveau 2 t/m 4.  

Als adjunct-directeur ga je leidinggeven aan het onderwijsteam Leisure, Toerisme en Luchtvaartdienstverlening (met de opleidingen medewerker recreatie en sport, luchtvaartdienstverlener, zelfstandig medewerker/leidinggevende Leisure & Events, zelfstandig medewerker/leidinggevende Toerisme en Marketing) en vorm je samen met de directeur en twee collega-adjunct-directeuren het managementteam van TLM Tilburg. Een onderwijsteam bestaat uit 15 tot 20 docenten en instructeurs.  

Als adjunct-directeur vind jij het belangrijk om jezelf open en toegankelijk op te stellen, waarbij jij de vrijheid en het vertrouwen voelt om samen met jouw collega’s en studenten het beste in jezelf, je collega’s en de studenten naar boven te halen. Doordat jij collega’s een luisterend oor biedt en openstaat voor de behoeften en wensen, ben je in staat om er écht te zijn voor jouw team. Tegelijkertijd geef je ook leiding aan het onderwijskundige proces en het concept van teamversterkend werken.  

Onze school is op dit moment volop in ontwikkeling. Ons onderwijs, waarin het ervaren van de prakijk en contextrijk leren centraal staat, wordt ontwikkeld om steeds weer te kunnen aansluiten op het veranderende werkveld, de veranderende maatschappij en de veranderende behoeften van studenten. Maar ook digitalisering en flexibilisering/Leven Lang Ontwikkelen van ons onderwijs zijn thema’s, die op dit moment expertise vragen. Hospitality en ondernemerschap vormen de fundamentele basis van onze school. Belangrijk is, dat onze adjunct-directeuren mee kunnen bewegen met de uitgezette koers van De Rooi Pannen en de school, en hieraan graag willen bijdragen. Natuurlijk ben jij in staat om binnen jouw team draagkracht te creëren voor de uitgezette koers en samen op pad te gaan richting een duurzame toekomst. Omdat wij het belangrijk vinden dat je in deze rol een goede relatie onderhoudt met de studenten van jouw onderwijsteam, vragen wij jou om ca. vier uur per week onderwijs te verzorgen.  


In het kort:

 • Jij geeft ruimte aan jouw team voor ontwikkeling van de opleidingen en onderwijsinnovaties en zorgt voor de juiste (planmatige) begeleiding hierin; 
 • Jij toont daadkracht en bent besluitvaardig als dit nodig mocht zijn; 
 • Jij delegeert vanuit vertrouwen en stimuleert eigenaarschap; 
 • Jij geeft constructieve feedback en bent in staat om deze te ontvangen in een professionele leer- en werkomgeving; 
 • Jij begrijpt dat het adjunct schap soms ook vraagt om buiten schooltijden (voor jouw collega’s) beschikbaar te zijn; 
 • Jij bent toegankelijk en benaderbaar binnen onze school voor alle betrokkenen. 
    

Wat neem je mee? 

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding waarbij het een pre is als deze gelieerd is aan de branche Toerisme, Leisure of Marketing;  
 • Een onderwijsbevoegdheid voor het mbo (of de bereidheid om deze te behalen); 
 • Kennis van en werkervaring in het mbo heeft een sterke voorkeur;
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring aan een team, bij voorkeur binnen het onderwijs. Je werkt vanzelfsprekend vanuit vertrouwen, belegt verantwoordelijkheden op de juiste plek en vraagt verantwoording af te leggen. Constructieve feedback hoort hier van nature bij. Samen stuur je op resultaat;
 • Ervaring met veranderprocessen, dan wel onderwijsinnovaties; 
 • Een relevant netwerk in Leisure, Toerisme & Luchtvaartdienstverlening: 
 • Een proactieve en besluitvaardige houding, waarbij jij graag de verbinding opzoekt in de organisatie.
   488

Wat kun je van ons verwachten?

 • Inschaling gebeurt conform schaal LD (CAO MBO) met maximaal € 6.488,00 per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.
 • Je werkt in een mooi vernieuwde onderwijsomgeving.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met Berly Walraven (directeur van de school Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing) via het telefoonnummer 06-25456221 of mail naar b.walraven@derooipannen.nl.  

In gesprek met elkaar

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 7 januari 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Berly. De eerste gespreksronde vindt plaats op 16 januari 2024 en de tweede gespreksronde is op 19 januari 2024.

 
Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Adjunct-directeur Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing

FTE
1,0
Functieschaal
cao mbo schaal LD
Salaris
€ 4.323,00 - € 6.299,00
Gewenste startdatum
Per direct
Sluitingsdatum
7 januari 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Berly Walraven

De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing

b.walraven@derooipannen.nl