Adjunct-directeur Toerisme, Leisure & Marketing

 • De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing, Tilburg

“Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als adjunct-directeur? Wil jij samen met ons team bouwen aan een vernieuwend onderwijsaanbod dat aansluit op de praktijk? Heb jij passie voor het enthousiasmeren van jouw collega's en studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou’

Wat ga je bij ons doen?

De Rooi Pannen zoekt voor de mbo-school Toerisme, Leisure & Marketing te Tilburg een adjunct- directeur voor het onderwijsteam Leisure, Toerisme en Luchtvaartdienstverlening. De school bestaat uit 3 onderwijsteams Marketing & Communicatie, Leisure, Toerisme en Luchtvaartdienstverlening en Evenementen met 10 opleidingen die variëren van niveau 2 t/m 4. Als adjunct-directeur ga je leidinggeven aan het onderwijsteam Leisure, Toerisme en Luchtvaartdienstverlening (met de opleidingen medewerker recreatie en sport, luchtvaartdienstverlener, zelfstandig medewerker/leidinggevende Leisure & Events, zelfstandig medewerker/leidinggevende Toerisme en Marketing) en vorm je samen met de directeur en twee collega-adjunct-directeuren het managementteam van TLM Tilburg. Een onderwijsteam bestaat uit 15 tot 20 docenten en instructeurs.

Jij bent in deze rol een essentieel onderdeel van het onderwijskundige proces, waarbij wij aan de slag zijn met het concept van teamversterkend werken. Door de voortdurende ontwikkelingen in de branche is ook ons onderwijscurriculum voortdurend in ontwikkeling. Samen met jouw team zorg je ervoor dat deze ontwikkelingen worden verwerkt in een constant actueel onderwijsaanbod dat perfect aansluit op de praktijk. Daarnaast ligt de focus op het blijven enthousiasmeren van jouw team en het creëren van een fijne werkomgeving. Hoe je dat doet? Door jezelf open en toegankelijk op te stellen, waarbij je de vrijheid en het vertrouwen voelt om samen met jouw collega's en studenten het beste in jezelf, je collega's en de studenten naar boven te halen. Door collega's een luisterend oor te bieden en open te staan voor hun behoeften en wensen, ben je in staat om er écht te zijn voor jouw team. Samen met het managementteam, jouw onderwijsteam, en de studenten haal jij elke dag het beste uit elkaar. 

Hospitality en ondernemerschap vormen de fundamenten van onze school. Het is daarom belangrijk dat onze adjunct-directeuren kunnen meebewegen met de koers die De Rooi Pannen heeft uitgezet en hier graag aan willen bijdragen. Jij bent in staat om binnen jouw team draagvlak te creëren voor deze koers en gezamenlijk op weg te gaan naar een duurzame toekomst. Ons onderwijs is gericht op praktijkervaring en contextueel leren, wat betekent dat in contact staan met het werkveld, de maatschappij en de behoeften van studenten. Daarnaast zijn digitalisering en flexibilisering/Leven Lang Ontwikkelen belangrijke thema's die momenteel om expertise vragen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je als adjunct-directeur een goede relatie onderhoudt met de studenten van jouw onderwijsteam, vragen wij jou om ongeveer vier uur per week onderwijs te verzorgen. Op deze manier blijf je direct betrokken bij het leerproces van de studenten en kun je hen nog beter begeleiden in hun ontwikkeling.

In het kort

 • Jij geeft ruimte aan jouw team voor ontwikkeling van de opleidingen en onderwijsinnovaties en zorgt voor de juiste (planmatige) begeleiding hierin;
 • Jij toont daadkracht en bent besluitvaardig als dit nodig mocht zijn;
 • Jij delegeert vanuit vertrouwen en stimuleert eigenaarschap;
 • Jij geeft constructieve feedback en bent in staat om deze te ontvangen in een professionele leer- en werkomgeving;
 • Jij begrijpt dat het adjunctschap soms ook vraagt om buiten schooltijden (voor jouw
 • collega’s) beschikbaar te zijn;
 • Jij bent toegankelijk en benaderbaar binnen onze school voor alle betrokkenen.

Wat neem je mee?

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding richting het onderwijs of richting de branche Toerisme, Leisure of Marketing;
 • Een onderwijsbevoegdheid voor het mbo (of de bereidheid om deze te behalen);
 • Een opleiding richting onderwijsmanagement strekt tot de aanbeveling;
 • Kennis van en werkervaring in het mbo is een sterke pré;
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring aan een team, bij voorkeur binnen het onderwijs;
 • Ervaring met veranderprocessen, dan wel onderwijsinnovaties;
 • Een relevant netwerk in Leisure, Toerisme & Luchtvaartdienstverlening
 • Een proactieve en besluitvaardige houding, waarbij jij graag de verbinding opzoekt in de organisatie;
 • Beschikbaarheid van minimaal 0,9 fte.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Inschaling gebeurt conform schaal LD (CAO MBO) met maximaal €6,299.- op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een tijdelijk contract van 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.
 • Je werkt in een mooi vernieuwde onderwijsomgeving.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met Berly Walraven (directeur van de school Toerisme, Leisure & Marketing Tilburg) 06-25456221 of mail naar b.walraven@derooipannen.nl. 

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 16 februari 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Berly.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats in op 23 februari in de middag (eerste gespreksronde) en 29 februari in de middag (tweede gesprekronde).

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Adjunct-directeur Toerisme, Leisure & Marketing

FTE
0,9-1,0
Functieschaal
cao mbo schaal LD
Salaris
€ 4.452,00 - € 6.488,00
Gewenste startdatum
1 april 2024
Sluitingsdatum
16 februari 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Berly Walraven

De Rooi Pannen Tilburg Toerisme, Leisure & Marketing

b.walraven@derooipannen.nl