Instructeur Koken

  • De Rooi Pannen Tilburg Horeca, Tilburg

Zie jij jezelf al staan, in het hart van een bruisende keuken, omringd door jong talent dat hongerig is naar kennis? Kun jij niet wachten om jouw ervaring en passie voor koken over te brengen op de volgende generatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou bij De Rooi Pannen Tilburg Horeca! Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Instructeur Koken voor het schooljaar 2025-2026. In deze rol ben jij de sleutel tot succes voor onze studenten. Jij neemt ze mee op culinaire ontdekkingsreis, en zorgt ervoor dat ze groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met jouw begeleiding worden ze voorbereid op de beroepspraktijk.

In het kort

  • Praktijklessen verzorgen voor de horecaopleidingen op alle niveaus (1 t/m 4);
  • Studenten motiveren, inspireren en begeleiden op hun culinaire pad;
  • Samenwerken in een dynamische, ondersteunende gemeenschap waar ontwikkeling centraal staat;
  • Concepteigenaar van de praktijklocatie waar je de praktijklessen koken verzorgt;
  • Meedenken en neerzetten van een sterk concept waarbij gezondheid en duurzaamheid een belangrijk thema is.

Wat neem je mee

Je hebt ruime ervaring in de keuken en je staat stevig in je schoenen. Je weet hoe het is om samen te werken in een drukke keuken en je vindt het belangrijk om jongeren niet alleen technieken te leren, maar ook om hen te begeleiden in hun professionele ontwikkeling. Je hebt een open houding, werkt graag samen en draagt met plezier bij aan een sterk praktijkgericht leerklimaat.

Daarnaast beschik je over:

  • Een mbo-diploma op niveau 4 en ruime praktijkervaring als (zelfstandig werkend) kok;
  • Affiniteit met het mbo en inzicht in hoe jongeren leren en groeien;
  • Pedagogische vaardigheden en het vermogen om rust en structuur te bieden;
  • Een instructeursbevoegdheid of de bereidheid deze via ons te behalen.

 

Zo belonen we jou

Je komt te werken in een hecht team waar praktijk en onderwijs hand in hand gaan. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een dienstverband van een jaar met een aanstelling van 0,6 – 0,8 fte per 1 augustus 2025 in een betrokken en praktijkgericht onderwijsteam;
  • Een salaris volgens cao mbo, schaal 7 (€ 2.521 – € 3.730 bruto per maand bij een fulltime aanstelling);
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
  • Vrij tijdens de schoolvakanties (met uitzondering van de eerste en laatste week van de zomervakantie);
  • Een pensioen via het ABP en een tegemoetkoming in je reiskosten;
  • Alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen via de DRP Academie, met opleidingen, trainingen en workshops die passen bij jouw ambities.

 

Meer weten

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Tieneke Klinkert, adjunct-directeur Horeca Tilburg, via t.klinkert@derooipannen.nl of bel naar 013-5002280.

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 8 juni 2025 via de sollicitatieknop. Je kunt je sollicitatie richten aan Tieneke. Jouw culinaire reis als instructeur begint hier!

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats op 17 juni 2025 en 20 juni 2025.

Instructeur Koken

  • De Rooi Pannen Tilburg Horeca, Tilburg
FTE
0,6-0,8
Functieschaal
cao mbo schaal 7
Salaris
€ 2.521 – € 3.730
Gewenste startdatum
1 augustus 2025
Sluitingsdatum
8 juni 2025
Solliciteer nu

Meer weten?

Tieneke Klinkert

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Tilburg mbo Horeca

t.klinkert@derooipannen.nl 013 – 500 2200