Technisch Onderwijsassistent Vormgeving

 • De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving, Tilburg

Ben jij een creatieve en technische duizendpoot die graag studenten helpt bij het vervaardigen van hun producten? Dan nodigen wij jou uit om ons team te komen versterken!

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen

Eigentijds, praktijkgericht en uitdagend onderwijs. Bij de school voor Vormgeving leiden wij mensen op voor een beroep in de creatieve industrie. Op onze school staat het maken van producten centraal. Voor de technische begeleiding van studenten zoeken wij een onderwijsassistent (vervanging). Ben jij een creatief en technische duizendpoot, die het leuk vindt om jongeren te helpen met het maken van werkstukken? Kan jij goed overweg met gereedschappen en machines voor de hout-, kunststof- en metaalbewerking? Staat persoonlijke begeleiding en veilig werken bij jou centraal? Lees dan vooral verder!

Als Technisch Onderwijsassistent leer je onze studenten het beste uit zichzelf te halen. Je begeleidt hen bij het veilig en duurzaam gebruik van gereedschappen en materialen in de werkplaats. Specifieke ervaring met computergestuurde frees- snij machines is een pre. Hoe bedien je deze en je leert hun werken met materialen zoals karton, hout, kunststof en metaal. In het hart van onze school, het atelier en het magazijn werk je in een ontspannen sfeer samen met onze studenten van niveau 2 en niveau 4 en bereid je ze voor op de echte praktijk. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. In de het atelier en in de school zijn docenten en onderwijsassistenten waarmee je samen de opdrachten van de studenten voorbereidt.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Studenten met praktijkgerichte opdrachten echt aan de slag laten gaan met verschillende materialen en technieken.
 • In de schoenen staan van jouw studenten. Jij begrijpt wat ze drijft en weet hoe je ze in beweging brengt.
 • Kansen zien. Door jouw positieve instelling zie jij waar en hoe jouw studenten zich verder kunnen ontwikkelen.
 • Recht door zee zijn. Want alleen als je duidelijk bent, steken studenten echt iets van jou op. Net zo goed ben je open en eerlijk naar studenten en collega’s.
 • Blijven leren. Dat doe je niet alleen als persoon, maar ook als expert van jouw school. Zo blijf je graag bij op het gebied van bijvoorbeeld technische ontwikkelingen in de branche.

Dit breng je mee

 • Een afgerond mbo-diploma niveau 3 of 4 gericht op vormgeving of iets vergelijkbaars;
 • Een mbo-diploma Onderwijsassistent niveau 4 (of je bent bereid om dit diploma te behalen, waarbij wij graag met jou meedenken);
 • Ervaring in het onderwijs is niet vereist. Wel vinden we het belangrijk dat je van nature nieuwsgierig bent en een aanstekelijk enthousiasme bezit voor het begeleiden van jonge mensen;
 • Liefst per direct beschikbaar voor minimaal 0.8 fte.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris op basis van de functie onderwijsassistent. Daarbij hoort schaal 5 van de cao mbo (minimaal € 2.279,00 euro en maximaal € 3.171,00 euro bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Sabina van Bentum is voldoende. Sabina is directeur van Vormgeving. Zij is te bereiken via s.v.bentum@derooipannen.nl en op 06-11926736.

Loop een keertje mee

Hoe het is om technisch onderwijsassistent te zijn in ons atelier? Dat kunnen we je natuurlijk hier vertellen, maar je krijgt een nog beter beeld als je een keertje meeloopt. We nodigen je graag uit om dat te komen doen. Neem hiervoor contact op met Sabina van Bentum via s.v.bentum@derooipannen.nl.

Solliciteren  

Solliciteer meteen middels de knop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Sabina. De uiterste reactiedatum is 20 februari 2024. 

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats in gezamenlijk overleg.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Technisch Onderwijsassistent Vormgeving

FTE
0,8-1,0
Functieschaal
cao mbo schaal 5
Salaris
€ 2.279,00 - € 3.171,00
Gewenste startdatum
1 maart 2024
Sluitingsdatum
20 februari 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Sabina van Bentum - Coppoolse

Directeur De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving

s.v.bentum@derooipannen.nl