Docent Management en Ondernemen

 • De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing, Breda

Sta je te trappelen om jouw passie voor het ondernemen te delen en creëer jij onvergetelijke ervaringen met ons projectonderwijs in marketing, economie, toerisme, leisure en events? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar twee collega’s. Als docent Management, Marketing en Ondernemen krijg je de kans om je vak uit te dragen in een praktijkgerichte setting, waarbij je lessen niet alleen kennis, maar ook echte ervaringen bieden. Daardoor bereid je onze studenten voor op een avontuur waarbij je studenten meeneemt in de wereld van marketing, personeelsmanagement, recht, ondernemerschap, bedrijfseconomie en -administratie. Niet alleen behandelen we de theorie, maar integreren we deze naadloos in ons innovatieve projectonderwijs. Zo sluit jouw kennis perfect aan bij de ervaring die onze studenten moeten opdoen om aan de slag te gaan in het werkveld. Deze kan betrekking kan hebben op o.a. het ontwerpen en beheren van recreatieve faciliteiten, het ontwikkelen van toeristische bestemmingen, het organiseren van evenementen en het creëren van nieuwe Leisure-ervaringen die aantrekkelijk zijn voor verschillende doelgroepen.

Tevens werk je nauw samen met je collega's om continue te innoveren. Samen houd je de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen en implementeer je deze in ons onderwijs.

Daarnaast is iedere docent op onze school mentor en stagebegeleider. Als mentor begeleid en coach je jouw klas in zowel het groepsproces als in de individuele ontwikkeling van de studenten. Dit doe je zowel voor het theoretische gedeelte van de opleiding als tijdens de stageperiodes.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Actief participeren binnen ons onderwijs;
 • Samenwerken;
 • Creatief denken;
 • Ondernemend en initiatiefrijk zijn.

Dit breng je mee

 • Een onderwijsbevoegdheid voor het mbo. Dat kan een lerarenopleiding zijn, maar ook een vierjarige hbo-opleiding gericht op het vakgebied met een pedagogisch-didactisch getuigschrift;
 • Affiniteit met het vakgebied Toerisme, Leisure en Marketing dat zich richt zich op het begrijpen van de behoeften, voorkeuren en trends van mensen op het gebied van vrijetijdsbesteding.
 • Feeling met de mbo-student en hun leerproces;
 • Een positief-kritische blik;
 • In het schooljaar 2024-2025 ben je beschikbaar voor 0,8-1,0 fte.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Peter van Binsbergen is voldoende. Peter is adjunct-directeur bij Breda Toerisme, Leisure & Marketing en te bereiken via 06-41519354.

Solliciteren

Ben jij enthousiast? Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk op 31 mei 2024 middels de knop ‘solliciteren’. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Peter.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats in onderling overleg en het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 11 juni 2024.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Docent Management en Ondernemen

 • De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing
FTE
0,8-1,0
Functieschaal
LB cao mbo
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
31 mei 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Peter van Binsbergen

Adjunct-directeur Breda Toerisme, Leisure & Marketing

p.v.binsbergen@derooipannen.nl 076 - 500 1900