Docent Marketing en Management

 • De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing, Eindhoven

Wil jij als docent economie, marketing en management bijdragen aan contextrijk en uitdagend onderwijs voor de branches toerisme en leisure? Ben jij creatief met lesinhoud en heb je een aanstekelijk enthousiasme?

Wat ga je doen?

Als docent marketing en management ben je verantwoordelijk voor deze vakken binnen de opleiding toerisme en leisure. Samen met jouw collega’s ben je de kartrekker om de nieuwste ontwikkelingen daar waar mogelijk in te bouwen in het curriculum. Uiteraard maak je het onderwijs op maat binnen de exameneisen van de vakken op zich en onderhoud je contact met alle praktijkrichtingen om het vak zoveel mogelijk onderdeel te maken van de praktijkervaring.

Op onze school ben je veel meer dan een docent marketing en management. Praktijkgericht onderwijs en ondernemende studenten zijn namelijk pijlers waarop het onderwijs van De Rooi Pannen rust. Als docent geef jij daar op een enthousiaste wijze invulling aan en je krijgt ook de ruimte om hierin het voortouw te nemen als het gaat om onderwijsontwikkeling. Of de studenten voor het vak marketing een dagtocht of een activiteit in de markt zetten of aan de slag gaan met het opstellen van een marketingplan, het is aan jou om het onderwijs zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wereld van toerisme en leisure.

Ook is iedere docent op onze school mentor en stagebegeleider. Als mentor begeleid en coach je jouw klas in zowel de theoretische opleiding als ook tijdens BPV-periodes. Je wordt binnen onze school als nieuwe docent begeleid door een ervaren docent.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Je kunnen inleven in de belevingswereld van een mbo-student;
 • Praktijkgericht lesmateriaal ontwikkelen. Hierin vertaal je nieuwe trends en ontwikkelingen met praktijkvoorbeelden naar het niveau van onze studenten;
 • Creatief, positief ingesteld en flexibel zijn, zowel in de uitvoering van jouw taak als in de tijd;
 • Onderschrijven waar De Rooi Pannen voor staat. Dit hebben we uitgebreid beschreven in onze kernwaarden en pijlers.

Dit breng je mee

 • Een tweedegraadsbevoegdheid voor het vak economie of je behaalt binnen 2 jaar je diploma;
 • Ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal naast de gebruikte methode is een pré;
 • Een flinke portie leergierigheid en de mogelijkheid om te reflecteren;
 • Een echte teamspeler, waarbij jij graag het initiatief neemt en nieuwe dingen uitprobeert;

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mail naar Paul Zetz is voldoende, p.zetz@derooipannen.nl. Paul is adjunct-directeur bij Toerisme, Leisure & Marketing en is te bereiken via 06 – 23889894. Een Whatsapp bericht sturen mag ook.

Solliciteren

Ben jij enthousiast? Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk op donderdag 20 juni 2024 middels de knop ‘solliciteren’. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Paul.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 25 juni tussen 13:30 en 17:00 uur. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op donderdag 27 juni of in de week van 1 juli. 

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Marketing en Management

FTE
0,5
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
20 juni 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Paul Zetz

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing

p.zetz@derooipannen.nl 06 23889894