Docent Wiskunde

 • De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo, Eindhoven

Als docent wiskunde breng jij een relevant vak tot leven voor onze vmbo’ers. Kun jij je goed in onze leerlingen verplaatsen? En is het ook jouw missie om hen te leren hoe ze het beste uit zichzelf halen? Dan zoeken wij jou!

Werken bij De Rooi Pannen

Wegens een zwangerschapsverlof zoekt ons vmbo in Eindhoven een docent Wiskunde voor 0,5-0,6 fte. De Rooi Pannen is als kleinschalige scholengemeenschap groots in praktijkgericht vmbo- en mbo-onderwijs. Met het beste onderwijs van Tilburg, Eindhoven en Breda halen we het beste in onze leerlingen en studenten naar boven. Hoe? Door een ondernemende houding te stimuleren, altijd betrokken naar elkaar te zijn, dichtbij onszelf te blijven en vol trots uit te dragen wat we samen presteren. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Dit doen we in een hechte gemeenschap, in gebouwen die aanspreken, moderne voorzieningen en een sterk geloof en vertrouwen in onze kwaliteit. Werk jij mee?

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Je verzorgt lessen wiskunde in alle leerwegen op ons vmbo met een kleinschalige opzet. Dat doe je in klas 1 tot en met 4.

Op onze school ben je veel meer dan een gewone docent wiskunde. ‘Praktijkgerichtheid’ en ‘ondernemende leerlingen’ zijn namelijk pijlers waarop het onderwijs van De Rooi Pannen rust. Als docent geef jij daar op een enthousiaste wijze invulling aan.

Naast jouw lesgevende taak steek je ook de koppen bij elkaar met jouw vakgroep en jouw team. Bijvoorbeeld als het gaat over vakoverstijgende zaken of basisvaardigheden. Daarbij is het goed om te weten dat we een hechte en laagdrempelige school zijn.

Bij de vacature hoort op termijn ook een mentoraat van een klas. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders en onderhoudt contacten met hen. Daarnaast verzorgt de mentor per week 2 mentorlessen aan de klas in de onderbouw en 1 mentorles aan de klas in de bovenbouw. In die lessen wordt o.a. gewerkt aan LOB.

Als mentor heb je regelmatig overleg met de leerling coördinator over je klas. Als er meer ondersteuning of zorg nodig is voor een leerling, dan wordt er doorgeschakeld. Onze afdeling beschikt over een zeer gedegen zorgstructuur met een orthopedagoog, leerling coaches, een IOV (Interne Ondersteuningsvoorziening), een vertrouwenspersoon, leerling coördinatoren, een zorg coördinator en een schoolmaatschappelijk werker.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Je inleven in de belevingswereld van een vmbo’er;
 • Praktijkgericht lesmateriaal ontwikkelen. Hierin vertaal je nieuwe trends en ontwikkelingen met praktijkvoorbeelden naar het niveau van onze leerlingen;
 • Jouw collega’s zien staan. En daarbij hun kwaliteiten erkennen en inzetten en tegelijk jouw kwaliteiten beschikbaar stellen;
 • Creatief en positief ingesteld zijn;
 • Flexibel zijn, zowel in de uitvoering van jouw taak als in de tijd;

Dit breng je mee

 • Een tweedegraadsbevoegdheid voor het vak wiskunde of je studeert studerend hiervoor;
 • Affiniteit met of ervaring binnen het vmbo;
 • Een flinke portie leergierigheid en de mogelijkheid om te reflecteren;
 • Een aanstekelijke passie voor het vak wiskunde.

Dit mag jij van ons verwachten

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao vo (minimaal € 3.301,00 en maximaal € 5.030,00 bruto per maand op basis van fulltime). De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao mbo.
 • Vrije tijd. Je bent namelijk vrij tijdens alle schoolvakanties.
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons vmbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Irène van den Berg is voldoende. Irène is adjunct-directeur bij Eindhoven Vmbo en te bereiken 040-500 1105. Of stuur een e-mail naar ir.vd.berg@derooipannen.nl.

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 26 juni 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Irène van den Berg.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats in onderling overleg.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Wiskunde

 • De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo
FTE
0,5 - 0,6
Functieschaal
LB cao vo
Salaris
€ 3.301,00 - € 5.030,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
26 juni 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Irène van den Berg

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo

ir.vd.berg@derooipannen.nl 040-500 1105