''Geen enkele dag is hier hetzelfde.''

Hoofdconciërge Christiaan maakt verbinding binnen de monumentale muren van de Seeligkazerne.
Lees het verhaal van ChristiaanVoor wie gastvrijheid niet stopt bij een vriendelijk woord, maar pas begint bij écht aandacht voor de gast. Heb jij ruime ervaring in de bediening, restaurantorganisatie of banqueting? Krijg je energie van het overdragen van jouw vakmanschap aan jonge horecatalenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn op zoek naar een instructeur Gastvrijheid die studenten begeleidt tijdens hun praktijklessen. Iemand met liefde voor het vak, oog voor detail en hart voor het onderwijs.
Als instructeur ben je dagelijks op de werkvloer van ons onderwijshotel te vinden, waar je studenten begeleidt tijdens hun praktijklessen in de restaurants. Maar omdat je het belangrijk vindt om voor jouw collega’s klaar te staan, kan het ook voorkomen dat je ingezet wordt binnen het hotel zelf. Denk hierbij aan de incheck van gasten of het aannemen van reserveringen. Maar die flexibiliteit vind jij juist de uitdaging!
Onze studenten van verschillende horecaopleidingen runnen samen met jou vijf verschillende restaurants, elk met een eigen concept en doelgroep. Denk aan een à-la-carterestaurant, een restaurant voor banqueting en evenementen, en een laagdrempelige brasserie. Maar ook hebben wij elk jaar een pop-up restaurant als onderdeel van de praktijklessen.
Je coacht studenten tijdens lunch- en dinerservices, leert ze hoe ze professioneel gasten ontvangen, reserveringen verwerken, service uitvoeren en omgaan met onverwachte situaties. Van mise-en-place tot aan tafelservice: jij laat zien wat échte gastvrijheid betekent.
In het kort:
Om onze studenten goed te begeleiden, zoeken we een praktijkgerichte horecaprofessional met een sterke basis in de restaurantwereld. Je hebt liefde voor het vak, weet hoe je studenten motiveert en durft zelf ook bij te leren. Je staat stevig in je schoenen op de werkvloer, maar bent ook geduldig en duidelijk in je uitleg. Het begeleiden van jonge mensen in hun ontwikkeling zie jij als een waardevolle taak.
Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 in een relevante richting, zoals gastheerschap of horecaondernemer. Ruime praktijkervaring in restaurants en/of banqueting is daarbij essentieel. Kennis van de hotellerie is een pre – je komt immers te werken in ons onderwijshotel met vijf volledig uitgeruste restaurants. Verder sta je open voor onregelmatige werktijden door de weeks, want je weet dat de horeca nooit volgens een 9-tot-5-ritme loopt. De weekenden zijn we gesloten.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:
Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Anouk Pertijs, Adjunct-directeur mbo Tilburg horeca, via a.pertijs@derooipannen.nl.
Wil je solliciteren? Dat kan tot en met zondag 22 juni 2025 via de knop ‘solliciteren’.
In gesprek
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 24 juni in Tilburg. Het arbeidsvoorwaardengesprek wordt gepland op 25 of 26 juni.