Medewerker huishoudelijke dienst

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen, Tilburg

Als medewerker huishoudelijke dienst zorg jij samen met jouw collega’s ervoor dat de school er tiptop uitziet. Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan snel jouw sollicitatie. We zoeken een fijne collega op de school De Rooi Pannen Handel & Ondernemen. Je kunt aan de slag in een functie van 0,375 FTE oftewel 15 uur per week.

Werken bij De Rooi Pannen

De Rooi Pannen is als kleinschalige scholengemeenschap groots in praktijkgericht vmbo- en mbo-onderwijs. Met het beste onderwijs van Tilburg, Eindhoven en Breda halen we het beste in onze leerlingen en studenten naar boven. Hoe? Door een ondernemende houding te stimuleren, altijd betrokken naar elkaar te zijn, dichtbij onszelf te blijven en vol trots uit te dragen wat we samen presteren. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Dit doen we in een hechte gemeenschap, in gebouwen die aanspreken, moderne voorzieningen en een sterk geloof en vertrouwen in onze kwaliteit.

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

De vacature is voor de school De Rooi Pannen Handel & Ondernemen. Je kunt aan de slag in een functie van 0,375 FTE oftewel 15 uur per week. Hoe dat eruit ziet? Je gaat aan de slag in het team huishoudelijke dienst. Elke middag tussen 15.00 uur en 18.00 uur ben je bezig met het opruimen en schoonmaken van ons gebouw volgens de richtlijnen. Je maakt dagelijks de leslokalen, kantoorruimtes, gangen, hallen en het sanitair schoon volgens een duidelijke planning.  Hierbij ga je zelfstandig te werk, want je weet wat er van jou wordt verwacht! Je werkt samen met een collega en onderling maken jullie een goede planning zodat aan het einde van de middag het gebouw weer netjes en in orde is! Daarna sluiten jullie om 18.00 uur het gebouw af en ga je tevreden naar huis. Laat de studenten morgen maar weer komen!

Dit breng je mee

 • Ervaring met schoonmaakwerkzaamheden (en de manier waarop je dit het beste kunt doen)
 • Zelfstandige persoonlijkheid en een open houding naar studenten en collega’s
 • Als je een storing ziet in het gebouw dan geef je dit door
 • Werk zien, je pakt graag aan en weet wat je van je wordt verwacht
 • Affiniteit met onze studenten

Dit mag jij van ons verwachten

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens carrièrepatroon schaal 1 cao mbo (minimaal € 2.213,00 en maximaal € 2.381,00 bruto per maand op basis van fulltime). Wat betreft de overige arbeidsvoorwaarden geldt de cao mbo.
 • Vrije tijd. Je bent namelijk vrij tijdens alle schoolvakanties.
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Edwin Hendriks is voldoende. Edwin is Conciërge A van onze Handel & Ondernemen-school in Tilburg en te bereiken via 06-50165056. Of stuur een e-mail naar e.hendriks@derooipannen.nl.

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 22 oktober 2023 middels de knop 'solliciteren'. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Edwin Hendriks.

 

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Medewerker huishoudelijke dienst

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen
FTE
0,375
Functieschaal
1 cao mbo
Salaris
€ 2.016,00 - € 2.177,00
Gewenste startdatum
Per direct
Sluitingsdatum
22 oktober 2023

Meer weten?

Edwin Hendriks

Conciërge Handel & Ondernemen

e.hendriks@derooipannen.nl 06-50165056