Onderwijsassistent Bakkerij

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen, Tilburg

Breng jij als onderwijsassistent jouw ervaring in de bakkerij het liefst direct in de praktijk? Ga dan aan de slag in misschien wel het leukste klaslokaal van Tilburg, namelijk het onderwijswinkelcentrum van De Rooi Pannen waar onderwijs en detailhandel hier hand in hand gaan.

Ontdek ons Innovatieve Onderwijswinkelcentrum

In het hart van onze campus biedt het winkelcentrum van de Rooi Pannen een dynamische leeromgeving waar theorie en praktijk elkaar ontmoeten. Als onderdeel van onze mbo school voor Handel & Ondernemen, speelt dit centrum een sleutelrol in het vormgeven van toekomstige professionals. Hier krijgen studenten de kans om echte ervaring op te doen door te werken in onze bakkerij, ondersteund door jouw expertise en begeleiding. Het winkelcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Het onderwijs vindt alleen doordeweeks plaats, wat betekent dat je vrij bent in de avonden en weekenden. Wie wil dat nu niet?

Wat ga je bij ons doen?

 • Jij bent de brug tussen theorie en praktijk: Jij begeleid onze studenten terwijl ze hun kennis direct toepassen in zowel lessen als projecten binnen ons winkelcentrum
 • Jij maakt het verschil: Jij helpt onze studenten om hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen met jouw unieke ervaring met het werkzaam zijn in het bakkerijwezen
 • Jij inspireert: Jij bent het rolmodel dat laat zien hoe succes eruitziet door recht door zee te zijn, positief ingesteld en jezelf coachend op te stellen

Jouw dag ziet er als volgt uit

Jouw dag begint om 7.30 uur. Samen met jouw collega’s start je de dag op door de dagplanning door te nemen onder het genot van een kop koffie of thee. Om 8.30 uur komen de eerste studenten binnen en begin je met de taakverdeling voor die dag. Ze moeten samen een weekactie bedenken voor volgende week en deze aan jou presenteren. Ondertussen staan een tweetal studenten achter de kassa en zijn verantwoordelijk voor de verkoop die dag.  Gemiddeld heb je zo’n 10 studenten in de groep die je in een periode van zes weken (niveau 2) of twaalf weken (niveau 3/4) gaat begeleiden op de werkvloer, waarbij je ze ook begeleid bij projecten binnen het winkelcentrum.

Door jouw begeleiding leren onze studenten om theorie toepasbaar te maken in de praktijk en krijgen ze een doorkijkje naar hun toekomst in de retail. Waar je onze mbo-studenten niveau 2 vooral de juiste beroepshouding aanleert, zoals het op tijd komen, klantvriendelijkheid tonen en collegiaal zijn, zul je de studenten niveau 4 aanleren hoe zij leiderschapsstijlen inzetten. Die gebruiken zij om mbo-studenten niveau 2 aan te sturen. Dankzij deze interne praktijk bereiden we ze goed voor op hun toekomst. En wat is er mooier dan dat jij daar een bijdrage aan mag leveren?

Wat neem je mee?

 • Minimaal een mbo-3 diploma, aangevuld met relevante werkervaring in het bakkerijwezen. Dat kan zijn als je op de afdeling Bak en Brood hebt gestaan, in een bakkerij of als industriële bakker aan de slag bent;
 • Dit diploma heb je idealiter aangevuld met een diploma tot onderwijsassistent (of je bent in opleiding of je hebt de bereidheid deze te behalen);
 • Een flexibele houding om zowel theoretische als praktische onderwerpen boeiend over te brengen;
 • Je hebt oog voor de dynamiek in een groep. Je staat stevig in jouw schoenen en je bent in staat om mee te bewegen met de student,  maar ook om tegengas te bieden indien de situatie hierom vraagt. Kortom; Je hebt kennis van of gevoel voor het juist inzetten van didactische vaardigheden op de werkvloer zodat onze studenten optimaal groeien en zichzelf ontwikkelen!

Zo belonen we jou

Binnen ons hechte team vieren we successen én leren we continu van elkaar. Als onderdeel hiervan heb je volop kansen om bij te dragen aan innovatie binnen ons unieke onderwijsconcept én persoonlijke groei door professionele ontwikkeling na te streven. Ben jij klaar om echt verschil te maken? Sluit je dan nu aan bij het team!

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris op basis van de functie onderwijsassistent. Daarbij hoort schaal 5 van de cao mbo (minimaal € 2.279,00 euro en maximaal € 3.171,00 euro bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.
 • Een totaal van (naar rato) 30 vakantiedagen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Rob Jansen is voldoende. Rob is bedrijfsleider van ons onderwijswinkelcentrum en te bereiken via ro.jansen@derooipannen.nl.

Een rondleiding? Hoe het is om onderwijsassistent te zijn in ons onderwijswinkelcentrum? Kom het zelf ervaren middels een rondleiding en laat je inspireren! Neem hiervoor contact op met recruitment via werkenbij@derooipannen.nl! Wij leiden jouw graag rond op jouw toekomstige werkplek. Tot snel?

Solliciteren

Solliciteer meteen middels de knop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Rob. De uiterste reactietermijn is 5 mei 2024. Gesprekken worden in week 19 ingepland en het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 17 mei 2024. 

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Onderwijsassistent Bakkerij

FTE
0,7-0,9
Functieschaal
cao mbo schaal 5
Salaris
€ 2.279,00 - € 3.171,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
5 mei 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Rob Jansen

Bedrijfsleider winkelcentrum Handel & Ondernemen

ro.jansen@derooipannen.nl