Hoe verder na een Werkenbij-event?

Onlangs heb jij een van onze Werkenbij-events bijgewoond. Wat ontzettend tof dat je erbij was. Hoe nu verder, zul je je wellicht afvragen. Wat zijn de mogelijkheden om straks echt het verschil te maken bij De Rooi Pannen? We leggen je hieronder graag een aantal opties voor.

Stel een vacature-alert in

Komende periode gaan we al volop vooruitkijken naar het schooljaar 2024-2025. Dan gaan we ook op zoek naar nieuwe collega's voor onze scholen. In ons vacatureoverzicht zie je al onze actuele vacatures.
Om het jezelf wat gemakkelijker te maken kun je je aanmelden voor een vacature-alert van De Rooi Pannen. Via onderstaande button laat je je gegevens achter. Als er nieuwe vacatures beschikbaar komen die passen bij jouw profiel, zorgen wij dat jij als eerste een seintje hiervan krijgt! 

Ik wil graag een vacature-alert instellen

Kom een keer meelopen

Weet je nu al concreet in welk vakgebied of in welke van onze scholen je geïnteresseerd bent? Laat dan je gegevens achter en wij zoeken samen met jou een geschikt tijdstip om dit mogelijk te maken. 

Ik wil graag een keer meelopen

Kom in contact met onze recruiters

Weet je nog niet goed wat De Rooi Pannen voor jou en jij voor ons kunt betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons team recruitment, dan gaan we dat samen onderzoeken. Stuur een mail via onderstaande button, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om dit af te stemmen.  

Ik wil in contact komen met jullie recruiters

Een overstap maken naar het onderwijs, iets voor jou?

Beschik je (nog) niet over een onderwijsbevoegdheid maar wil je wel docent worden? Of ben je nieuwsgierig naar werken in het onderwijs? Wij kunnen ons voorstellen dat je in dat geval vragen hebt over een mogelijke overstap en wat voor impact dit op jouw persoonlijke situatie heeft. Kijk voor info op de site van het Onderwijsloket Midden-Brabant:

Onderwijsloket Midden-Brabant