De Rooi Pannen Tilburg Vmbo

Zoek je een middelbare school met een goede sfeer? Waar docenten jou echt zien en horen? Je vindt het bij De Rooi Pannen Tilburg Vmbo. Hier krijg je naast de normale vakken ook de kans je talenten in de praktijk te ontdekken. Leer je eigen webshop bouwen, festival organiseren of ga lekker aan de slag in de keuken. Of kies je er liever voor om een toffe game maken? Door je handen uit de mouwen te steken en gewoon te doen, vind je bij De Rooi Pannen Tilburg Vmbo binnen no-time jouw passie!

Kijk bij ons binnen

Ontdek de vertrouwde omgeving van De Rooi Pannen Tilburg Vmbo met een digitale rondleiding.

Dit is De Rooi Pannen

Dit maakt ons uniek

Drie leerlingen van De Rooi Pannen Tilburg Vmbo

Je wordt gezien op De Rooi Pannen! Onze betrokken docenten geven je zelfvertrouwen, werken aan een goede band en staan altijd voor je klaar. We hebben belangstelling voor jou als persoon en voor de klas als geheel. Bij ons mag je fouten maken – en wij helpen je het de volgende keer beter te doen. Ben je heel goed in bepaalde vakken? Dan kun je met Diploma op Maat zelfs op een hoger niveau examen doen.

Door te werken aan onze relatie, volgt vanzelf de prestatie. De docenten van De Rooi Pannen zetten vol in op het versterken van de band met jou als leerling, maar ook bij elkaar. Binnen een goede sfeer ontstaat het vertrouwen dat je nodig hebt om te presteren. Wanneer je onze school met een diploma op zak verlaat, weet je precies wat je volgende stap wordt. Alles voor een mooie toekomst!

Met kansengelijkheid en een persoonlijke benadering bieden we jou de vrijheid en de ruimte om je in een veilige en inspirerende omgeving te ontwikkelen. Bij ons is iedereen gelijk en dat voel je terug in de persoonlijke aandacht én hulpmiddelen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Echt meemaken

Dit was onze open dag van zondag 5 november 2023! Wil jij De Rooi Pannen Tilburg Vmbo ook echt meemaken? Meld je dan aan voor een Proef- en beleefdag of rondleiding. 

Kom kennismaken

Echt ontdekken

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze leerlingen.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden