Welkom nieuwe collega!

Binnenkort start jij op één van de locaties van De Rooi Pannen met jouw fonkelnieuwe baan. Hiermee ga je een actieve bijdrage leveren aan het waarmaken van onze missie: onze leerlingen elke dag leren het beste uit zichzelf te halen. Hier vind je leuke, interessante en belangrijke info die je kunt gebruiken ter voorbereiding op je eerste werkdag.

Kun je het antwoord op jouw prangende vraag niet vinden op deze pagina? Neem dan contact op met jouw kersverse collega's van onze dienst HR: hr@derooipannen.nl of 013 – 500 2193.

Voel je vooral ‘Echt Welkom’!

Meer over De Rooi Pannen

Wist je dat onze naam heel letterlijk ontstaan is en voortkomt uit de bijnaam én de rode dakpannen van ons karakteristieke pand in Tilburg? Ben jij al bekend met onze waarden: echt authentiek, echt ondernemend, echt betrokken en echt trots? En ben je benieuwd naar de drie pijlers waarop ons onderwijs is gebouwd?

Met andere woorden: wil jij graag nu al wat meer te weten komen over jouw nieuwe werkgever? Druk dan op de ‘ontdek meer’ button. 

Ontdek meer

Hier ga jij werken

Ga jij binnenkort aan de slag op één van onze tien scholen? Selecteer in de lijst hieronder 'jouw school' en laat je alvast virtueel rondleiden door een van onze studenten!
Ga je werken voor een van onze centrale diensten? Neem dan gerust ook eens een kijkje. Jij gaat immers indirect ook aan de slag voor onze scholen! 

Voordat je gaat beginnen

Een nieuwe baan is altijd spannend. Voordat je gaat beginnen, geven we je graag wat basisinfo. Zo kun je straks met een fijn gevoel starten!

  • Voordat je aan de slag gaat, ontvang je van ons, per post, je medewerkerspas. Deze pas heb je nodig om te printen. Ook krijg je op een aantal plekken korting met je pas.
  • Daarnaast ontvang je een mail met inloggegevens, zodat je kunt inloggen op het De Rooi Pannen-netwerk, wifi-toegang hebt en je email kunt lezen.
  • Kort voor jouw eerste dag neemt jouw nieuwe leidinggevende contact met je op. Deze bespreekt met jou waar en hoe laat je ontvangen wordt en hoe jouw eerste werkdag er in hoofdlijnen uitziet.