Docent Digital Marketing

 • De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing, Breda

Deel jij graag jouw kennis en ervaring om onze studenten te helpen bij het ontwikkelen van relevante vaardigheden voor een succesvolle carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Rooi Pannen zoekt voor de afdelingen mbo Toerisme & Marketing, Leisure & Events en Marketing Sales & Hospitality Breda op korte termijn een Docent(e) Digital Marketing  (0,8 fte)

Wat ga je doen

De vacature betreft een docent voor de vakgebieden marketing en sales, waarbij jij als docent digital marketing aan de slag gaat om onze studenten kennis en kunde bij te brengen over de wereld van digitale marketing. Dit doe je niet alleen door het delen van jouw eigen kennis en ervaring, maar je neemt de studenten ook mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Denk hierbij aan de rol van kunstmatige intelligentie (AI), het omgaan met privacy en ethiek of de kunst het gebruiken van data analyse. Je geeft inspirerende lessen en workshops over onderwerpen zoals social media marketing, zoekmachineoptimalisatie en online advertenties, maar ook content creatie en grafische onderwerpen zoals typologie komen aan bod. Wij bieden ons onderwijs projectmatig en thematisch aan, waarbij wij nauw samenwerken met het bedrijfsleven zodat we gebruik kunnen maken van echte opdrachten van echte opdrachtgevers. Naast het verzorgen van ons onderwijs heb je ook een belangrijke rol in het ontwikkelen hiervan voor de opleiding Marketing Sales & Hospitality.    

Dit moet je daarvoor kunnen

Wij vinden dat onderwijs contextrijk en betekenisvol moet zijn voor studenten. De docent die we zoeken beschikt over de volgende competenties:

 • ervaring met het ontwikkelen van onderwijs / lesmateriaal;
 • een echte teamspeler is;  
 • een creatieve en positieve instelling;
 • projectmatige (werk)ervaring.

Dit breng je mee

 • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid of je hebt een hbo opleiding afgerond richting marketing en sales aangevuld met een pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo (of je bent bereid om deze te behalen in eigen tijd en op eigen kosten);
 • Je hebt diepgaande kennis van digitale marketing zoals o.a. digitale marketingstrategieën, sociale media platforms, SEO en online adverteren;
 • Je kunt complexe concepten op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen aan studenten, waarbij jij onze studenten coacht en begeleidt tijdens het project;
 • Je hebt praktijkervaring in de digitale marketingbranche, waardoor je real-life voorbeelden en casestudy's kunt delen met studenten;
 • Actief netwerk in de wereld van digitale marketing;
 • Je onderschrijft waar De Rooi Pannen voor staat (kernwaarden en pijlers).

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris op basis van de functie docent. Daarbij hoort schaal LB van de cao mbo (minimaal € 3331,00 euro en maximaal € 4930,00 euro bruto per maand op basis van fulltime).
 • Vrije tijd. Je bent namelijk vrij tijdens alle schoolvakanties.
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Charlotte van den Hooff, adjunct-directeur afdeling mbo Marketing Sales & Hospitality Breda is voldoende. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 076-5001900.

Solliciteren

Ben jij enthousiast? Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk op 3 oktober 2023 middels de knop 'solliciteren'. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Charlotte.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats op 9 en 10 oktober.   

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Docent Digital Marketing

FTE
0,8
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.331,00 - € 4.930,00
Gewenste startdatum
Per direct
Sluitingsdatum
3 oktober 2023
Solliciteer nu!

Meer weten?

Charlotte van den Hooff - Coli

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing

c.vd.hooff@derooipannen.nl