Docent Engels (vervanging)

  • De Rooi Pannen Tilburg Vmbo, Tilburg

Wil jij bijdragen aan vernieuwd onderwijs? Ben jij gedreven en heb je een aanstekelijk enthousiasme voor het vak Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij ons doen?

Je bent lid van de vaksectie Engels en je verzorgt lessen Engels in alle leerjaren binnen alle leerwegen van het Vmbo. Het vak Engels is een verplicht vak voor alle leerlingen. We werken met de methode Alright. In de lessen Engels is vooral veel aandacht voor de vaardigheden spreken, kijken en luisteren en lezen. De vaksectie Engels bestaat uit 7 personen. De vacature is tijdelijk van aard in verband met een vraag tot vervanging voor 0,7 fte.  De aandachtspunten voor de komende jaren zijn het proces van formatief handelen goed vorm geven, differentiatie binnen de lessen en de inzet van digitale middelen in de lessen.

We proberen onze lessen vorm te geven volgens 5 bouwstenen. Ook vinden we het belangrijk om de actualiteiten in de les te bespreken en er is veel aandacht voor vaardigheden. We proberen het beste uit onze leerlingen te halen dus leerlingen die goed zijn in het vak, mogen proberen om het vak op een hoger niveau af te sluiten (diploma op maat). Voor nieuwe collega’s hanteren wij een inductiebeleid. Je wordt toevertrouwd aan onze 3 intern opleiders. Zij maken je wegwijs door de organisatie en zullen je ondersteunen. Gedurende het jaar zijn er informatieve bijeenkomsten en intervisie momenten.  Daarnaast hebben we een collega uit het vakgebied ter beschikking die veel tijd en ruimte heeft om je extra goed te begeleiden.

Dit moet je kunnen

  • Inlevingsvermogen, gericht op de vmbo-leerling;
  • Leergierig zijn en in staat zijn om nieuwe trends en ontwikkelingen te vertalen naar het niveau van de leerlingen, inclusief praktijkvoorbeelden;
  • Je bent in staat om praktijkgericht lesmateriaal te ontwikkelen;
  • Flexibel en proactief.

Dit breng je mee

Zo belonen we jou

  • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB van de cao vo (minimaal € 3.301 en maximaal € 5.030,00 bruto per maand fulltime). De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao mbo. De medewerkers van ons Vmbo Tilburg ontvangen extra salaris in de vorm van een arbeidsmarkttoelage. Deze toelage is ook dit schooljaar nog van toepassing. Hiermee zetten we de opdracht kracht bij om ‘de leerachterstanden als gevolg van de coronacrisis terug te dringen’.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw salaris.
  • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
  • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten. 

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Gwen Gijsbers is voldoende. Gwen is adjunct-directeur van ons Vmbo Tilburg en te bereiken via g.gijsbers@derooipannen.nl

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 1 december via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Gwen Gijsbers.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats in onderling overleg

 
Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Engels (vervanging)

FTE
0,7
Functieschaal
cao vo schaal LB
Salaris
€ 3.301,00 - € 5.030,00
Gewenste startdatum
Per direct
Sluitingsdatum
1 december 2023
Solliciteer nu!

Meer weten?

Gwen Gijsbers

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Tilburg Vmbo

g.gijsbers@derooipannen.nl