Mbo-hbo-doorstroomtraject

  • Niveau 4
  • BOL
  • 2 jaar

Heb jij de havo afgerond en wil je in vijf jaar een mbo- én hbo-diploma behalen? Ga dan voor een mbo-hbo-doorstroomtraject. Je volgt versneld een niveau 4-opleiding bij De Rooi Pannen en stroomt daarna in bij het tweede leerjaar van Creative Business, Leisure & Events of Tourism Management bij BUas.

Waar wacht je op?

Kom kennismaken

Dit zijn de voordelen

  • Je kunt met elk profiel instromen.
  • Je doet op het mbo een bak aan praktijkervaring op.
  • Je leert al in een vroeg stadium goed zelfstandig te werken.
  • Je bent na twee mbo-jaren verzekerd van een plek bij BUas
  • Je went geleidelijk aan Engelstalig onderwijs.
  • Je studeert vijf jaar, maar betaalt slechts drie jaar.
  • Je haalt twee diploma’s in vijf jaar.

Dit ga je leren

Je volgt in twee jaar een driejarige mbo-opleiding Bij De Rooi Pannen. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van toerisme, leisure & marketing. Hierna kies je een uitstroomrichting en haal je een mbo-diploma Leidinggevende leisure & events of Leidinggevende toerisme & marketing. Zo word je klaargestoomd om in het tweede leerjaar van het hbo bij BUas in te stromen. Afhankelijk van de richting die jij kiest, ga je je daar verder specialiseren bij de opleiding Leisure & Events, Creative Business of Tourism Management bij BUas.

Studenten van een mbo-hbo-doorstroomtraject tijdens hun stage

Dit ga je na je opleiding doen

Met je diploma op zak ligt de wereld aan je voeten. Check hier wat jij na je opleiding kan doen.  

Aan het werk 

Met je diploma kun je aan de slag als manager bij allerlei bedrijven. Hier een beter beeld van krijgen? Je leest hier meer over bij de mbo-opleiding waarin jij je diploma wilt halen: Leidinggevende leisure & events of Leidinggevende toerisme & marketing.

Verder leren 

Natuurlijk word je tijdens dit traject klaargestoomd voor een hbo-opleiding bij BUas. Afhankelijk van de richting die jij kiest is dit de de opleiding Creative Business, Leisure & Events Management of Tourism Management. Wil je na het behalen van je mbo-diploma toch een andere kant op? Dan kun je alsnog kiezen om met een andere hbo-opleiding te starten.

Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hoop over deze mbo-opleiding, maar dit is ook nog goed om te weten. 

Zit je toch nog met vragen? Dikke kans dat je het antwoord terugvindt bij de veelgestelde vragen

Kosteloos onderwijs

Echt waar! De Rooi Pannen is er voor iedereen. Daarom betaal je bij ons geen schoolkosten voor bijvoorbeeld boeken, laptops en excursies. Alleen spullen die jouw eigendom worden – zoals werkkleding – betaal je zelf. Zo geven wij iedereen de kans op onderwijs dat bij jou past. Meer over geldzaken lees je in de veelgestelde vragen.

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar een decaan of zorgcoördinator. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Opleiding op maat

Zijn er voor jou redenen waardoor je een onderdeel van deze opleiding niet binnen de vastgestelde tijd kan afronden? Dan kijken we samen met jou naar een oplossing op maat.

Neem contact op

Natuurlijk kun je met je vragen ook terecht bij onze decaan. Je vindt hieronder wie het aanspreekpunt voor deze opleiding is en hoe je contact kunt opnemen. Of bekijk de algemene contactgegevens van De Rooi Pannen.

Waar wacht je op?

Kom kennismaken